Διαθέσιμος είναι στην πλατφόρμα του Netflix ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς “Emily in Paris” από σήμερα, Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Στον νέο κύκλο νέες περιπέτειες περιμένουν την πρωταγωνίστρια που δυσκολεύεται να ξεχάσει το τελευταίο -γεμάτο πάθος- βράδυ που πέρασε με τον γείτονά της Γκάμπριελ. Θα βρει το θάρρος να αποκαλύψει στην Κάμι την αλήθεια;

Και σαν να μην υπάρχουν ήδη αρκετά μπερδέματα για την Έμιλι, μια νέα ιστορία αγάπης έρχεται να ταράξει τα νερά, ο Άλφι (Lucien Laviscount), με το αφεντικό της Σίλβι να την ωθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο κάθε δυνατότητα που έχει να της προσφέρει η γαλλική πρωτεύουσα “Όσο είσαι εδώ ερωτεύσου. Κάνε λάθη. Θα βρίσκεσαι στο Παρίσι για έναν χρόνο. Κάν’ το σωστά”.

To netflix γιορτάζει 

Μέσα από ένα εορταστικό κλίμα και ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, το Netflix δημοσίευσε προς το τέλος και τα δέκα πρώτα λεπτά από το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, έτσι για να πάρετε μια μικρή γεύση.

Όπως έγινε γνωστό, τα κοστούμια τα δημιούργησαν οι Marylin Fitoussi και Patricia Field και ανεβάζουν ακόμη περισσότερο την γκλαμουριά και το στιλ του νέου κεφαλαίου της σειράς. Θα ετοιμάσουμε, λοιπόν, βαλίτσες για να ταξιδέψουμε μέχρι το Παρίσι, στις νέες περιπέτειες της Έμιλι, οι οποίες θα είναι γεμάτες διασκέδαση, μόδα και φυσικά έρωτα.

Επίσης, θα βρει ξανά τα πατήματά της στην Πόλη του Παρισιού, αλλά για άλλη μια φορά, θα μπει σε μπελάδες, μετά από μία νύχτα γεμάτη πάθος.

Στην υπόθεση της πρώτης σεζόν είδαμε τη νεαρή, Emily (Lily Collins), η οποία ταξιδεύει μέχρι το μακρινό Παρίσι για να δουλέψει σε μια marketing εταιρία, ώστε να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα και να προχωρήσει επαγγελματικά.