Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης ο οποίος το Μεγάλο Σάββατο θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Σε βάρος του τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για δύο κακουργήματα και 7 πλημμελήματα, έχουν διατυπωθεί επιπρόσθετες σοβαρές καταγγελίες, οι οποίες εξετάζονται από την αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος παρουσιαστής εμφανίζεται, σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας, άλλοτε να καβγαδίζει σε εστιατόριο άλλοτε σε ζαχαροπλαστείο, παρουσία του αστυνομικού συνοδού του, σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr.

Οι δράστες δείχνουν τον Φουρθιώτη

Ο παρουσιαστής και οι δύο άλλοι βασικοί κατηγορούμενοι αρνούνται τις κατηγορίες. Ωστόσο οι φερόμενοι δράστες των επιθέσεων με καλάσνικοφ και εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του και της απόπειρας ανθρωποκτονίας των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία «δείχνουν» το μέρος του.

Τις ώρες πριν και μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας των αστυνομικών στη Νέα Ερυθραία, ο παρουσιαστής συνομιλεί με τους δύο συγκατηγορούμενούς του πολλές φορές.

Μία ώρα μετά το επίμαχο περιστατικό ο Μένιος Φουρθιώτης απέστειλε γραπτό μήνυμα στον 42χρνο και επικοινώνησε και άλλες φορές μαζί του.

Kαι άλλες επιθέσεις στο μικροσκόπιο

Στο μεταξύ η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο και άλλες εμπρηστικές επιθέσεις να έχουν «σχεδιαστεί» από τον παρουσιαστή.

Συγκεκριμένα στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι εμπρηστικές επιθέσεις που είχαν σημειωθεί τον Αύγουστο του 2020 στο σπίτι του 35χρονου Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο και στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό που εργαζόταν.

Στο πλαίσιο της έρευνας εξετάζονται τόσο τα δεδομένα από τις συσκευές κινητών του παρουσιαστή όσο και οι αναφορές των συγκατηγορούμενων του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.