Διαβάστε στην «axianews» όλο το ρεπορτάζ της εβδομάδας για την οικονομία, το χρηματιστήριο, τις τράπεζες, τις επιχειρήσεις και την πολιτική, με πολλές αποκαλύψεις και πλούσιο παρασκήνιο.

Το καλοκαίρι των ρεκόρ για τις ελληνικές τράπεζες

Oι νέοι στόχοι για τις τράπεζες και το +23% του τραπεζικού δείκτη στο Χ.Α. για το εξάμηνο – Διανομή μερίσματος για πρώτη φορά από το 2008 – Έκρηξη κερδοφορίας στο εξάμηνο – Αναθεώρηση στόχων για το 2024 – Αύξηση τιμών στόχων από τους οίκους – Στα 2,5 δισ. ευρώ τα καθαρά κέρδη του εξαμήνου – Οι καταλύτες και τα αναθεωρημένα business plans

Μάνος Μανουσάκης: Ο άνθρωπος για όλες τις… καταστροφές τώρα και στη διασύνδεση Αττικής – Κρήτης!

Οι Κινέζοι, που τρέχουν μόνοι τους πλέον, θα καταθέσουν σύντομα τη προσφορά τους, ώστε στη συνέχεια να κληθούν να δώσουν για το 20% της «Αριάδνη»

UNDERCOVER

Πώς ο Μυτιληναίος στα ΕΛ.ΠΕ. θέλει να γίνει όπως η CVC στην ΔΕΗ * Ένας τραπεζίτης από τα παλιά, και τα έργα του Δημοσίου * Το υπουργείο Υγείας ανήκει στον Σκέρτσο και όχι στον Άδωνι * Ο Κασσελάκης με τους γνωστούς σχεδιαστές, και ο… Ελπιδοφόρος * Ποιος επιχειρηματικός παράγων της αγοράς έχει καταστεί ο νέος προνομιακός συνομιλητής του Μ. Μαξίμου και του Κυριάκου Μητσοτάκη προσωπικά;

Ποια είναι η «Αγία Τριάδα» των… ρωσόφιλων εφοπλιστών

Τι ψάχνουν στο μεγάλο κτίριο επί της Βασιλίσσης Σοφίας; Ο μπον βιβέρ, το μέλος της μεγάλης οικογένειας και ο παραδοσιακός – Οι Έλληνες αγοραστές των 60 πλοίων με ιδιοκτήτες φαντάσματα που εξυπηρετούν τη διακίνηση ρωσικού αερίου!

Στην Αρχή για το Ξέπλυμα φάκελος χρηματοδότησης με τεράστια ποσά ιεράς Μονής του Αγίου Όρους από μητέρα εφοπλιστή

-Η δημιουργία δικτύου, ο θεωρητικός του Πούτιν και η πληρωμή προσώπων που προσέφεραν υπηρεσίες στη ρωσική κυβέρνηση! Η έρευνα των Αμερικανών για την ενεργό διασύνδεση του εφοπλιστή!

Στην πρώτη σειρά των υποψηφίων για την Προεδρία της Δημοκρατίας ο Κώστας Καραμανλής

– Αλλαγή πλεύσης από τον Κυρ. Μητσοτάκη μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για την Γιάννα Αγγελοπούλου! Ανοίγματα στην Αριστερά επιχειρεί η νυν Πρόεδρος κ. Σακελλαρόπουλου, βλέποντας το τέλος να πλησιάζει!


Προαναγγελία: Σκάει big deal μεταξύ δύο εισηγμένων, που ανήκουν σε μεγάλες και παραδοσιακές επιχειρηματικές οικογένειες! Ο ένας εξαγοράζει την εταιρία του άλλου! Οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, πιθανότατα τις επόμενες ημέρες!


Έξαλλη η μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια με το Μαξίμου για την έκτακτη φορολόγηση στην Ενέργεια! Ζητείται να εφαρμοστεί η φόρμουλα των φαρμακοβιομηχάνων! Να αφαιρεθεί η επένδυση από την φορολόγηση!


Κάποιοι νταραβεριτζήδες-παράγοντες «παραμυθιάζουν» τον Ιρλανδό Κόμερ ότι η Πάρνηθα δεν θα κατέβει στο Μαρούσι και το Ελληνικό δεν θα υλοποιηθεί, προκειμένου να συνεχίσει να επενδύει στο Καζίνο Λουτρακίου, σε ένα βαρέλι δίχως πάτο!


«Κοροϊδεύει;» ο Ιβάν Σαββίδης τους 3 καναλάρχες για το Open, υπό τις παρασκηνιακές πιέσεις του Μαξίμου! Χάνει 20 εκατ. τον χρόνο, του προσφέρουν 30 εκατ. και αυτός τη μια ζητάει 70 και την άλλη 90 εκατ. ευρώ!

+Art Business

  • Ο χρωματικός γεωμετρισμός των συνθέσεων του Πωλ Σεζάν
  • Νάκου: «Η υφαντική διέξοδος από έναν κόσμο που τρέχει»
  • Πόλακ: Ο σκηνοθέτης  των μεγάλων επιτυχιών

Μην χάσετε την «axianews» που κυκλοφορεί το Σάββατο 3 Αυγούστου

Διαβάστε ακόμη: