Η Τόρι Σπέλινγκ αποκάλυψε τον τρόπο που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει προκειμένου να κερδίσει τα απαραίτητα χρήματα, ώστε να μπορέσουν τα πέντε παιδιά της να πάνε στο κολέγιο.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της «misSPELLING», η 51χρονη ηθοποιός είπε στον καλεσμένο Γουίλιαμ Σάτνερ ότι σκέφτεται να φτιάξει OnlyFans για να μπορέσει να αντέξει οικονομικά τα δίδακτρα.

Ο 93χρονος Σάτνερ σημείωσε ότι η Σπέλινγκ έχει «πολλά παιδιά που πηγαίνουν σχολείο και το πανεπιστήμιο, στο οποίο τελικά θα πάνε, είμαι εδώ για να σας πω ότι είναι υπερβολικά [ακριβό]. Θέλω να πω, είναι απλά τρελό».

Η Σπέλινγκ έχει τρεις γιους, έναν 17, έναν 11 και έναν 7 χρονών, και δύο κόρες, μια 16 και μια 12 χρονών με τον εν διαστάσει σύζυγό της Ντιν ΜακΝτέρμοτ.
Η ηθοποιός σημείωσε σε ένα σημείο: «Θα χρειαστεί να κάνω OnlyFans για να τα βάλω στο κολέγιο».

Ο Σάτνερ, που δεν είχε ακούσει ποτέ για τη συνδρομητική ιστοσελίδα ενηλίκων, έκανε τη Σπέλινγκ να του εξηγήσει: «Υποθέτω ότι, αρχικά, ήταν περισσότερες γυναίκες στον χώρο – όχι εργάτριες του σεξ, αλλά τέτοιου τύπου».

Ο Σάτνερ τη διέκοψε λέγοντας: «Περίμενε ένα λεπτό, περίμενε ένα λεπτό. Όταν λες “όχι εργάτριες του σεξ, αλλά τέτοιου τύπου”, είτε είναι, είτε δεν είναι. Είτε τα βγάζουν, είτε δεν τα βγάζουν».

Και ρώτησε αν οι συνδρομητές στο OnlyFans «αναζητούν μια σεξουαλική περιπέτεια;».

«Ναι», επιβεβαίωσε η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210». «Αλλά το OnlyFans μετατράπηκε σε – τώρα υπάρχουν κωμικοί και σεφ και βίντεο και ο κόσμος πληρώνει. Είναι σαν να μπορείς να γίνεις συνδρομητής. Αλλά πολλές ηθοποιοί το κάνουν τώρα και δείχνουν πράγματα».

Ο Σάτνερ αναρωτήθηκε τι είδους «πράγματα» δείχνουν, στο οποίο η Σπέλινγκ: «Έτσι, αν είσαι με μπικίνι ή κάτι αποκαλυπτικό, αν οι άνθρωποι κάνουν συνδρομή και πληρώσουν περισσότερα, μπορούν να πάρουν, ας πούμε, ένα πλάνο σου με, ας πούμε, το στήθος σου να φαίνεται, ή…».

«…τα πάντα να φαίνονται», παρενέβη ο Σάτνερ.

«Αν το θέλεις!», διευκρίνισε η Σπέλινγκ. «Αν το επιλέξεις».

«Δηλαδή, αυτό που λες είναι ότι υπάρχει μια εφαρμογή την οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πάρεις οικονομική βοήθεια – όπως το GoFundMe», είπε ο πρωταγωνιστής του «Star Trek», υπονοώντας ότι το όνομα ενός έρανου θα μπορούσε εύκολα να είναι: «Χρειάζομαι βοήθεια για να μεγαλώσω τα παιδιά μου».

Γελώντας, η Σπέλινγκ παραδέχτηκε: «Το χρειάζομαι αυτό. Μπορούμε να το ξεκινήσουμε αυτό για μένα; Να εκπαιδεύσω τα παιδιά μου σχετικά με τα χρήματα, ώστε να μην γίνουν σαν εμένα».

Ο Σάτνερ πρότεινε μια εναλλακτική λύση: «Άφησε τα να δουλέψουν».

«Η μεγαλύτερη είναι καλή στην αριθμητική, πάω στοίχημα;», ρώτησε ο Σάτνερ, για να απαντήσει η Σπέλινγκ: «Όχι».

«Καλή στην ιστορία;», ρώτησε. «Όχι», είπε πάλι η ηθοποιός.

«Καλή στο βόλεϊ;», ρώτησε ξανά, και εκείνη απάντησε και πάλι αρνητικά.

«Καλή στο να μένει σπίτι;», ήταν η τελευταία ερώτηση του Σάντερ, στην οποία η Σπέλινγκ απάντησε με ενθουσιασμό: «Ναι!».

«Οπότε βάλτην να μένει σπίτι και βάλε τους ανθρώπους να την πληρώνουν για να μένει στο σπίτι και έξω από τη ζωή τους», είπε ο Σάτνερ με ένα γέλιο, ενώ η Σπέλινγκ σχολίασε: «Ναι! Αυτό είναι το OnlyFans!».