Το HBO το βράδυ της Κυριακής με την πρεμιέρα της σειράς “House of the Dragon”, προσέλκυσε  εκατομμύρια τηλεθεατές.

Σύμφωνα με την Warner Bros. Discovery, η σειρά “House of the Dragon” συγκέντρωσε 9,99 εκατομμύρια θεατές στο HBO και το HBO Max μετά την πρεμιέρα της με ένα επεισόδιο την Κυριακή το βράδυ. Ο αριθμός αυτός είναι το σύνολο των θεατών που είδαν την πρεμιέρα την Κυριακή και στις δυο πλατφόρμες, με το συνδρομητικό κανάλι να ανακοινώνει πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη τηλεθέαση που είχε ποτέ πρεμιέρα από τότε που ξεκίνησε.

Το “Game of Thrones” παραμένει η μεγαλύτερη επιτυχία όλων των εποχών του HBO από την ολοκλήρωση του 2019, και όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση της prequel σειράς του έλαβε τεράστια δημοσιότητα, με αποτέλεσμα να ξεπεράσει σε τηλεθέαση την πρεμιέρα της πρωτότυπης σειράς του HBO, η οποία συγκέντρωσε 4,2 εκατομμύρια θεατές το 2011.

Σύμφωνα με το Deadline, το HBO ξόδεψε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια στην καμπάνια προώθησης της spin-off σειρά του “Game of Thrones” που μας επιστρέφει στο Γουέστερος και στο φανταστικό σύμπαν του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν.

Τοποθετημένη δύο αιώνες πριν από τα γεγονότα του “Game of Thrones”, η πρίκουελ σειρά των δέκα επεισοδίων που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, θα επικεντρώνεται στην δυναστεία των Ταργκάριεν και θα εξιστορεί όλα εκείνα τα πισώπλατα μαχαιρώματα, τις πολιτικές διαμάχες αλλά και τις αρπαγές εξουσίας που πυροδοτήσαν έναν βάναυσο εμφύλιο πόλεμο γνωστό και ως “Dance of the Dragons” – προμηνύοντας την αρχή του τέλους για την άρχουσα οικογένεια του Γουέστερος.

Όλο και περισσότερες γυναίκες στην Ελλάδα «γδύνονται» στο OnlyFans – «Μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα όσα σε ένα μήνα»

Κρήτη: «Πόζαρε» στα social media με Καλάσνικοφ ένας από τους δράστες της επίθεσης στους Γερμανούς τουρίστες

Ρεύμα: Κοντά στα 2 δις οι επιδοτήσεις Σεπτέμβριου – Αφορούν 6 εκατομμύρια οικιακές παροχές