Φιλανθρωπική δράση και πρωταγωνιστές με ιδιαίτερη ευαισθησία με πρωταγωνίστρια την εντυπωσιακή Τατιάνα Μπλάτνικ.
Μια φορά κι έναν καιρό, προ πανδημίας, το Gala της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (The Hellenic Initiative) μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που αποσκοπεί σε φιλανθρωπική δράση και έχει ως πρωταγωνίστρια την Τατιάνα Μπλάτνικ, την εντυπωσιακή σύζυγο του πρίγκιπα Νικόλαου, αποτελούσε σημείο αναφοράς στην Νέα Υόρκη και προσέλκυε πασίγνωστους και ισχυρά οικονομικούς guests αλλά και χορηγούς απόλυτα ευαισθητοποιημένους σε φιλανθρωπικά ζητήματα.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μεγάλος χορηγός υπήρξε και κατά το παρελθόν αλλά ακόμη και σήμερα υπό εξαιρετικά δύσκολες περιστάσεις, ο ισχυρός άνδρας της BC Partners Νίκος Σταθόπουλος που στην Ελλάδα παλαιότερα είχε ασχοληθεί – όχι με τόσο μεγάλη επιτυχία είναι η αλήθεια- με τα καζίνο, ενώ στις μέρες μας μέσω της εξαγοράς της Forthnet ενασχολείται με την τηλεφωνία και την συνδρομητική τηλεόραση.
Η ευαισθησία του αυτή σε φιλανθρωπικά ζητήματα είναι που ώθησε τον Νίκο Σταθόπουλο να συνδράμει ως χορηγός την προσπάθεια της πριγκίπισσας και να απλώσει χείρα βοήθειας ακόμη και στις δύσκολες μέρες που διανύει η κοινωνία και οι επιχειρήσεις.
Το Gala έστω και διαδικτυακά στέφθηκε την περασμένη Πέμπτη 15 Νοεμβρίου από μεγάλη επιτυχία και εκτός της απαστράπτουσας πριγκίπισσας το παρόν έδωσε ο Σάκης Ρουβάς, ενώ μήνυμα απέστειλε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Η στήλη εύχεται το Gala να επαναληφθεί στο εγγύς μέλλον διά ζώσης και να παρίστανται σε αυτό όλοι οι διαχρονικοί συντελεστές του…