O Αχιλλέας Μπέος μπήκε στην επικαιρότητα με ένα αδιάβροχο μπουφάν μέσα στην καταιγίδα φωνάζοντας «πού πάτε ρε άνθρωποι» καθώς η πόλη της οποίας είναι δήμαρχος πνιγόταν.

Οι κάμερες ήταν εκεί όπως κι όταν ανεβασμένος σε μια μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος «ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε!» όπως θα παρατηρήσει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στη συναυλία του στην Τεχνόπολη.

«Έρχομαι από την καταιγίδα, έρχομαι από τη λάσπη, τον ρημαγμένο παράδεισο, από το Πήλιο. Από τα αποκομμένα χωριά, από τα πεσμένα γεφύρια, τους βουλιαγμένους δρόμους, τα κατεστραμμένα σπίτια, τα γκρεμισμένα. Έρχομαι από τη λάσπη. Τους πνιγμένους ανθρώπους, τα πνιγμένα ζώα, τα πεσμένα δέντρα. Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες – ο ανεκδιήγητος δήμαρχος, ανεβασμένος σε μια μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε!”. Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ, μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς. Έρχομαι από τη χώρα που θα τον ξαναψηφίσουν, όμως

Ο Αχιλλέας Μπέος απάντησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα πως «δε θα ασχοληθώ και δε θα απαντήσω σε αυτό το νούμερο, μιλάμε για τραγικό νούμερο. Ποιος τον ακούει; Τον ξέρει τον Ιωαννίδη κανένας; Ένα νούμερο είναι που παίρνει μια κιθάρα και απευθύνεται σε συγκεκριμένο κόσμο. Δε με αφήνετε με τον Ιωαννίδη και τον κάθε φλώρο».

Ύστερα τάβαλε με τους εθελοντές του ΚΚΕ, την Αγαπηδάκη, τον Ανδρουλάκη και μετά τις εκλογές επιτέθηκε καταχειροκροτούμενους από τους οπαδούς του στον Κασσελάκη και τους «πούστηδες».

Είχε ήδη επιτεθεί με τη μάνικα σε ένα νεαρό που όπως είπε «μου έβρισε τη μάνα και μου είπε άντε γα@@@@@» και κείνος αντί να τον μηνύσει του ζήτησε συγγνώμη.

«Εγώ έτσι αντιδρώ, κύριοι, έτσι μεγάλωσα, ότι οι άνδρες όταν έρχονται σε διαπληκτισμό φωνάζουν, βρίζονται και μετά όποιος έχει άδικο ζητά συγγνώμη όπως έκανε το παιδί και καλοδεχούμενο… Εσείς λύστε τες (τις διαφορές σας) με καλσόν, όπως θέλετε, δικαίωμά σας. Εμείς οι παλαιών αρχών έτσι μεγαλώσαμε, έτσι μάθαμε, τι να κάνουμε να γίνουμε λουλούδες; Μην τρελαθούμε τώρα!».

Ένα γιατρό, αντιπολιτευόμενο δημοτικό σύμβουλο, τον αποκάλεσε «νούμερο, κοπρίτη και επιστήμονα του κώλου».

Για την Έλενα Ακρίτα είπε πως ζει με τη σύνταξη της μάνας της -η οποία όμως δεν έχει πεθάνει και εισέπραξε μια μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Μετά τον θρίαμβό του στις τοπικές εκλογές ο Μπέος θα βρεθεί απέναντι στη Δικαιοσύνη έχοντας αποχτήσει πανελλαδικό ακροατήριο.

Θα μπορούσε να ηγηθεί ενός κόμματος -ίσως ενός ακροδεξιού μορφώματος όπως βλέπει ο Νικήτας Κακλαμάνης.

«Τους γάμησα» είπε καθώς τέλειωσε μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό και δεν είχε καταλάβει ότι δεν είχαν κλείσει τα μικρόφωνα. ’Η επειδή κατάλαβε πως δεν είχαν κλείσει τα μικρόφωνα.

Διαβάστε ακόμη: