Γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην κυριολεξία ένα show! Με αφορμή την έλευση των εμβολίων (που φθάνουν μέσα σε φορτηγά των Ρομά !!!) γινόμαστε αποδέκτες ενός επικοινωνιακά στημένου παιχνιδιού που αποσκοπεί σε εντυπώσεις και ένα κυβερνητικό Show off!
Πομπές, συνοδείες επιλεγμένων και αστυνομικών δυνάμεων οπλισμένες σαν αστακούς, πληθώρα κυβερνητικών και θεσμικών εκπροσώπων που αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων!
Και την ίδια ώρα που το επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης παίζεται στις τηλεοράσεις και τα λοιπά ειδησεογραφικά μέσα, ουδείς αναφέρεται στην παταγώδη αποτυχία να καταφέρουμε να αποκτήσουμε μόλις 9.000 δόσεις και να καταστούμε ουραγοί της Ευρώπης, ενώ μέχρι πρότινος τα λαλίστατα κυβερνητικά χείλη ομιλούσαν για 300.000 εμβόλια!
Αντιλαμβάνεται κανείς ότι πέραν του φαντασμαγορικού και διόλου σεμνού σκηνικού που έχει στηθεί, αποκρύπτεται η αδυναμία – ανικανότητα των αρμοδίων να διασφαλίσουν ένα τουλάχιστον ικανοποιητικό αριθμό δόσεων εμβολίων και όχι το μηδαμινό που εντέλει εισαγάγαμε.
Και είναι προφανές πως ο εμβολιασμός υπό αυτούς τους όρους θα πάει πίσω, θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο, αργότερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα και αφού φυσικά ξεπεραστούν αγκυλώσεις και βραχυκυκλώματα με τόπους εμβολιασμού, φαρμακεία, ραντεβού κ.α.!!!
Ας κοπάσουν λοιπόν οι πανηγυρισμοί και ας σκύψουν οι κυβερνώντες στην ουσία του προβλήματος. Τα τηλεοπτικά show δεν συγκινούν ούτε πείθουν κανένα. Αντιθέτως προκαλούν εκνευρισμό στους σκεπτόμενους πολίτες.