Τα Dacia Sandero και Sandero Stepway είναι από τα πιο ολοκληρωμένα και value for money οχήματα της ευρωπαϊκής και ελληνικής αγοράς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2017, το Sandero αποτελεί συνεχώς το ευρωπαϊκό best-seller στις πωλήσεις λιανικής, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που σκαρφάλωσε στο πρώτο σκαλί του βάθρου των ευρωπαϊκών πωλήσεων στο σύνολό τους.

Βασισμένο στη σύγχρονη πλατφόρμα CMF-B του Renault Group, το Dacia Sandero διαθέτει φρέσκια και εντυπωσιακή σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και μία πλήρη γκάμα ισχυρών και οικονομικών κινητήρων βενζίνης:

  • TCe 90 που συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο CVT
  • ECO-G 100 (διπλού καυσίμου: βενζίνης / υγραερίου) με αυτονομία έως 1.500 χιλιόμετρα

Επιπλέον, διακρίνεται επίσης για τους πληθωρικούς του χώρους για επιβάτες και τον κορυφαίο χώρο αποσκευών των 410 λίτρων, καθώς και για τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συστήματα συνδεσιμότητας, καθώς και υποβοήθησης της οδήγησης.

Με… άπαιχτη τιμή το Dacia Sandero

Το Dacia Sandero αναδεικνύει τον value for money χαρακτήρα του, όσο ποτέ άλλοτε, καθώς το κόστος της βασικής έκδοσης Expression TCe 90 (σε λευκό χρώμα αμαξώματος), πέφτει στα 15.900 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι τιμές των υπόλοιπων εκδόσεων Sandero και Sandero Stepway, αποτελούν τελικές τιμές αγοράς.

Το Dacia Sandero είναι διαθέσιμο με τιμή από 15.900 ευρώ

Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί να αποκτήσει το νέο του Sandero/Sandero Stepway, καταβάλλοντας μόνο το ποσό της εκάστοτε λιανικής τιμής (βάσει τιμοκαταλόγου), χωρίς να χρεωθεί με τέλη κυκλοφορίας (όπου υπάρχουν), έξοδα έκδοσης πινακίδων, έξοδα μεταφορικών και προετοιμασίας αυτοκίνητου, καθώς και με την αξία του μεταλλικού (πέρλα ειδικής επεξεργασίας) χρώματος. Έτσι, το όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή διαμορφώνεται, ανάλογα την έκδοση, έως και τα 1.325 ευρώ, περιλαμβανομένης και της τρέχουσας προωθητικής ενέργειας.

Τέλος, η γκάμα Sandero και Sandero Stepway πλαισιώνεται με 5 έτη εργοστασιακής εγγύησης και 3 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

Διαβάστε ακόμη: