To Dacia Spring Cargo θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του επιβατικού Spring, καθιστώντας την ηλεκτροκίνηση προσιτή και εύκολα προσβάσιμη, ακόμη και όταν αφορά επαγγελματική χρήση.

Η παγκόσμια πρώτη του Dacia Spring Cargo Electric 65

Το Spring Electric 65 Cargo, αποτελεί μια παγκόσμια πρωτιά, αφού για πρώτη φορά στην Ελλάδα διατίθεται η κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση Extreme, που συνδυάζεται αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα Electric 65 (65hp/48kW), με τη διαμόρφωση Cargo του Dacia Spring, για επαγγελματική χρήση, με άδεια φορτηγού (Φ.Ι.Χ.).

To νέο Dacia Spring Cargo διαθέτει ισχυρό και οικονομικό ηλεκτροκινητήρα, που προσφέρει καλή απόκριση στην επιτάχυνση, ενώ με τον μικρότερο κύκλο στροφής στην κατηγορία, με 4,8 μέτρα, εξασφαλίζει καθημερινή ευκολία στην οδήγηση και τη στάθμευση,

Ιδανικό για επαγγελματικές μετακινήσεις σε αστικό περιβάλλον, το Spring Cargo είναι το πιο αποδοτικό, ηλεκτρικό last mile delivery van προσφέροντας 1 μ3 ωφέλιμο όγκο φόρτωσης, 1,159 μ. ωφέλιμο μήκος φόρτωσης και 365 κιλά ωφέλιμου φορτίου (με τον οδηγό – 290 κιλά χωρίς).

Ο κινητήρας Electric 65 του Dacia Spring Cargo

Dacia Spring Cargo: Το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό

Χάρη στον κινητήρα Electric 65, το Dacia Spring Cargo εξασφαλίζει αυτονομία της τάξεως των 220 χιλιομέτρων (WLTP) σε μεικτό κύκλο και 305 χιλιομέτρων σε αστικό κύκλο (WLTP). Η μέση κατανάλωση δεν ξεπερνάει τις 14,5 kWh/100χλμ., νούμερο το οποίο πέφτει στο ασυναγώνιστο10,4 kWh/100χλμ. όταν το Spring κινείται στην πόλη.

Παράλληλα, με το καλώδιο και την πρίζα της έκδοσης Extreme η φόρτιση μπορεί να ολοκληρωθεί σε περίπου 13,5 ώρες, μέσω μιας απλής οικιακής παροχής ρεύματος, χρόνος που μειωνέται σε κάτι λιγότερο από 60 λεπτά, αν αξιοποιηθεί η προαιρετική δυνατότητα ταχείας φόρτισης (DC), για μέχρι και το 80% φόρτισης της μπαταρίας.

Dacia Spring Cargo: Το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό

Το Dacia Spring Cargo είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό

Το νέο Dacia Spring Electric 65 Extreme Cargo είναι το πιο προσιτό ηλεκτρικό επαγγελματικό της ελληνικής αγοράς, καθώς κοστίζει, μετά την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι ηλεκτρικά 3» και την τρέχουσα προσφορά της Teoren Motors, από 17.950 ευρώ.

Παράλληλα, το ηλεκτρικό επαγγελματικό της Dacia πλαισιώνεται από 8ετή εγγύηση (ή 120.000 χλμ.) για τη μπαταρία, 5ετή (ή 100.000 χλμ.) εργοστασιακή εγγύηση και 5ετή δωρεάν οδική βοήθεια.

Διαβάστε ακόμη: