Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπραντ Πιτ τράβηξαν όλα τα φώτα πάνω τους καθώς περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του 81ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας στην πρεμιέρα την νέας τους ταινίας «Wolfs».

Οι δύο  σταρ του Χόλιγουντ ήταν κομψοί και γοητευτικοί και συνοδεύονταν από τις εντυπωσιακές συντρόφους τους.

 

To αστρονομικό ποσό που φημολογείται ότι πήραν Μπραντ Πιτ-Τζορτζ Κλούνεϊ

Δημοσιεύματα ανέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα ότι οι δύο Χολιγουντιανοί σταρ είχαν πληρωθεί πάνω από 35 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για να πρωταγωνιστήσουν στην ταινία.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Τζορτζ Κλούνεϊ διέψευσε τις φήμες για το αστρονομικό ποσό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ο Κλούνεϊ είπε χαρακτηριστικά:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον άρθρο, και όποια και αν ήταν η πηγή για τον μισθό μας, είναι εκατομμύρια και εκατομμύρια και εκατομμύρια δολάρια λιγότερα από όσα αναφέρθηκαν. Και το λέω μόνο επειδή πιστεύω ότι είναι κακό για τον κλάδο μας αν αυτό πιστεύουν οι άνθρωποι ότι αυτό είναι το στάνταρ για τους μισθούς», είπε ο Κλούνεϊ, σύμφωνα με το People. «Νομίζω ότι είναι τρομερό, θα καταστήσει αδύνατο να γυρίσεις ταινίες».

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Κλούνεϊ εξήγησε ότι αυτός και ο Πιτ έδωσαν πίσω μέρος των μισθών τους μετά την κατάρρευση της συμφωνίας για την ευρεία κυκλοφορία του «Wolfs» στους κινηματογράφους, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει περιορισμένη κυκλοφορία και μόνο στις ΗΠΑ.

Τα αφεντικά της Apple άλλαξαν γνώμη και η ταινία, η οποία σύμφωνα με πηγές στοίχισε έως και 200 ​​εκατομμύρια δολάρια συνολικά, θα βγει στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ μόνο για μία εβδομάδα.

Συνέχισε, εξηγώντας τις τρέχουσες επιπλοκές της δημιουργίας και της πώλησης ταινιών στο Χόλιγουντ.

«Ναι, θέλαμε να κυκλοφορήσει [στις αίθουσες]. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στην πορεία, αυτό συμβαίνει. Όταν έκανα το “The Boys in the Boat”, το κάναμε για την MGM, και μετά καταλήξαμε να είναι για την Amazon και δεν πήραμε καθόλου ξένη κυκλοφορία, κάτι που ήταν έκπληξη. Υπάρχουν στοιχεία αυτού που ανακαλύπτουμε», είπε.

Ο Κλούνεϊ μίλησε για τον εαυτό του και τον Πιτ που επέστρεψαν μερικούς από τους μισθούς τους πέρυσι στο Deadline, λέγοντας: «Ο Μπραντ και εγώ κάναμε τη συμφωνία να κάνουμε εκείνη την ταινία όπου δώσαμε χρήματα πίσω για να βεβαιωθούμε ότι θα βγούμε στους κινηματογράφους. Εκείνη την εποχή, αυτή δεν ήταν τόσο δημοφιλής άποψη όσο τον τελευταίο 1,5 χρόνο τώρα».

Το «Wolfs» σηματοδοτεί την πρώτη φορά που ο Κλούνεϊ και ο Πιτ βρίσκονται μαζί στην οθόνη μετά από 16 χρόνια, μετά το «Burn After Reading» του 2008.

Το δίδυμο των αστέρων του κινηματογράφου παίζει δύο ειδικούς που προσλαμβάνονται για να καλύπτουν εγκλήματα, που συναντώνται όταν καλούνται στην ίδια αποστολή.

Το «Wolfs» θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 20 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο μια εβδομάδα αργότερα στις 27 Σεπτεμβρίου στο AppleTV+.

Διαβάστε ακόμη: