Όπως γνωρίζουν καλά οι μυημένοι στα άδυτα της αγοράς του Real Estate, το εμβληματικό ακίνητο της Εθνικής τράπεζας επί της οδού Σταδίου, στο ύψος της Πλατείας Κλαυθμώνος και ακριβώς απέναντι από το Υπ. Εργασίας, έχει περάσει στην ιδιοκτησία του πανίσχυρου άνδρα των ακινήτων στη χώρα μας – και όχι μόνο- Γιάννη Παπαλέκα, στον οποίο η τράπεζα καταβάλει ενοίκιο για όσο διάστημα ο μεγαλοεπιχειρηματίας θα της παραχωρεί το εν λόγω ακίνητο!

Ωστόσο όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ο Γ. Παπαλέκας φέρεται να σχεδιάζει να μετατρέψει το ακίνητο των 11.000 τ.μ. σε ξενοδοχείο και μάλιστα οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με πασίγνωστη ξενοδοχειακή αλυσίδα, πιθανότατα με την Mandarin Oriental σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους!

Οι ίδιοι κύκλοι επιμένουν ότι για την ολοκλήρωση αυτού του φιλόδοξου project ο Γιάννης Παπαλέκας φέρεται να ήρθε σε επαφή και με την Διοίκηση της Alpha Bank προκειμένου να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της για το όμορο με της Εθνικής κτίριο της Alpha που «βλέπει» πάνω στην Πλατεία Κοραή!

Ωστόσο κατά τις πληροφορίες η Alpha δεν προτίθεται την ώρα τούτη να πωλήσει ένα σημαντικό ακίνητο της στο οποίο στεγάζονται σημαντικές υπηρεσίες της!

Σε κάθε περίπτωση πάντως, τραπεζικές και ξενοδοχειακές πηγές επιμένουν ότι ο πολύ σοβαρός επιχειρηματίας που τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στην αγορά του Real Estate φέρεται να έχει καταλήξει οριστικά στην μετατροπή του περίφημου κτιρίου των 11.000 τ.μ. σε ξενοδοχείο και για το λόγο αυτό θεωρείται στην πιάτσα ότι οι συζητήσεις του με κορυφαία ξενοδοχειακή αλυσίδα, πιθανότατα την Mandarin Oriental, είναι προχωρημένες!

Διαβάστε ακόμη: