Η πρώτη, από τις δύο, μονομαχίες για το εισιτήριο στους «8» του Champions League, που θα δώσουν Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν θα γίνει απόψε στο «Καμπ Νου». Ένα παιχνίδι που περιμένουν με μεγάλο ενδιαφέρον οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Κεντρικό πρόσωπο, αυτός που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας είναι ο Λιονέλ Μέσι και όχι άδικα αφού πέρα από αυτά που περιμένουμε να δούμε στο… χόρτο, υπάρχει και η έντονη φημολογία για την μετακόμιση του Αργεντινού σούπερ σταρ στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέσσερα χρόνια πριν, η Μπαρτσελόνα πετύχαινε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Champions League, με το 6-1 στο «Καμπ Νου» να… σβήνει την ήττα της με 4-0 από την Παρί στη γαλλική πρωτεύουσα.

Οι «μπλαουγκράνα» δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, αλλά και οι Παριζιάνοι, με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο πλέον στον πάγκο, θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πάντως, ο Αργεντινός κόουτς δεν υπολογίζει για το αποψινό παιχνίδι τον Νεϊμάρ και τον Άνχελ Ντι Μαρία, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ κανονικά θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρκο Βεράτι.

Από την άλλη, ο Ρόναλντ Κούμαν θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση του Ζεράρ Πικέ και περιμένει να έχει σε καλή βραδιά τον Μέσι και τον Αντουάν Γκριεζμάν.

Πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Λανγκλέ, Μινγκέθα, Άλμπα, Ντεστ, Μπουσκέτς, Ντε Γιονγκ, Πέδρι, Μέσι, Ντεμπελέ, Γκριεζμάν.

Παρί (Ποτσετίνο): Νάβας, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Φλορέντσι, Κουρζαβά, Περέδες, Γκουεγέ, Βεράτι, Κεάν, Εμπαπέ, Ικάρντι.

Διαιτητής: Μπιόρν Κάιπερς (Ολλανδία).