Το σήριαλ της μεταγραφής του Λιονέλ Μέσι καλά κρατεί… Το γαλλικό περιοδικό France Football αφιερώνει στην αυριανή του έκδοση το εξώφυλλο του στον Λιονέλ Μέσι και την πιθανή μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούνιο. Παρουσιάζοντας τον διάσημο Αργεντινό με τη φανέλα των Παριζιάνων και τίτλο «τα μυστικά χαρτιά της Παρί», σημειώνει ότι ο Μέσι μπορεί να είναι η μεγάλη βόμβα της επόμενης μεταγραφικής αγοράς.

Το διάσημο γαλλικό περιοδικό αναφέρεται στη φράση του Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις υπέγραψε στη Γιουβέντους, όπου ο Πορτογάλος διαβεβαίωσε ότι ήθελε νέες προκλήσεις στην καριέρα του. «Σε όλη την ιστορία, μόνο ο Φλόριαν Αλμπερτ της Φερεντσβάρος, πέρασε ολόκληρη την καριέρα του σε μία ομάδα, έχοντας κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» (Ballon d’Or).

Ο Mέσι μπορεί να είναι ο 2ος ή, αντίθετα, ν’ αναζητήσει το πέμπτο του Champions League σε άλλη χώρα, αφού στη Μπαρτσελόνα η κατάσταση είναι εξαιρετικά λεπτή, τόσο οικονομικά όσο και αθλητικά», αναφέρεται χαρακτηριστικά, σημειώνοντας επίσης το τέλος της καριέρας του Μάικλ Τζόρνταν στην Ουάσινγκτον ή του Τζόε Μοντάνα στο Κάνσας Σίτι.

Πιστεύεται ότι εάν ο Λαπόρτα βγει πρόεδρος, η ισορροπία θα μπορούσε να στραφεί προς τη Μπαρτσελόνα, λόγω της καλής σχέσης που διατηρούν. Ο Νεϊμάρ φέρεται σαν «κλειδί» για την πιθανή άφιξή του φίλου του στην Παρί, κατεύθυνση προς την οποία μπορούν να επηρεάσουν, Ανχελ Ντι Μαρία και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Όπως αναφέρει το France Football, εάν ο Μέσι θέλει να παίξει για την Παρί θα πρέπει να μειώσει σημαντικά το μισθό του, προτείνοντας ένα μοντέλο «Μπέκαμ», που το μισθό του πλήρωσαν διαφορετικά ιδρύματα από το Κατάρ. Ο Μέσι λαμβάνει καθαρά 74,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, 25,3 εκατομμύρια περισσότερα από αυτά που κερδίζει ο Νεϊμάρ (48,9). Τέλος, το France Football αναφέρει επίσης ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι ο μεγάλος ανταγωνιστής της Παρί, λόγω της παρουσίας του Πεπ Γκουαρντιόλα.