Την Τρίτη- εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο πρωθυπουργός Κ Μητσοτάκης θα συγκαλέσει σύμφωνα με πληροφορίες του radar την πρώτη δια ζώσης κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος .

Πρόκειται για την πρώτη συνεδρίαση για το 2021 που δεν θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης .

 Σύμφωνα με πληροφορίες του radar -εφόσον κάτι δεν αλλάξει στην απόφαση για την Τρίτη – ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει έναν απολογισμό των τομών που πέτυχε η κυβέρνηση . Τομών που είχε εξαγγείλει και είχε δεσμευθεί ως αντιπολίτευση η ΝΔ.

Θα καυτηριάσει το αντιπολιτευτικό μένος του Α Τσίπρα  τονίζοντας ότι «δεν διστάζει να χρησιμοποιεί ακόμα και την πανδημία για να έχει κάποιο πολιτικό λόγο .

Με χαρακτηριστικό παράδειγμα την ανευθυνότητα του να εμπλέξει την εκκλησία σε αντιπολιτευτικά παιχνίδια .»

Ο Κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί και στην πανδημία και τον αγώνα που κάνει η κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα για την προστασία της υγείας των πολιτών .

Ειδική αναφορά θα κάνει και στο επερχόμενο συνέδριο της ΝΔ μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν με μεγάλη συμμετοχή.

Επίσκεψη στην Ηλεία

Την Τετάρτη ο Πρωθυπουργός θα επισκεφθεί την Ηλεία ώστε να διαπιστώσει δια ζώσης τα ζητήματα που έχουν προκύψει και αφορούν τον πολιτισμό και τον τουρισμό μετά τις μεγάλες φωτιές στην Ολυμπία.

Θα προεδρεύσει δε μεγάλης σύσκεψης -με την συμμετοχή πολλών υπουργών  και υπηρεσιακών παραγόντων -για την πορεία της αντιμετώπισης προβλημάτων και της αποκατάστασης των πυροπλήκτων του περασμένου Αυγούστου.