Ανεξάρτητα από το αν θα γυρίσουν στο σπίτι τους με το αγαλματίδιο Όσκαρ, όλοι οι υποψήφιοι έχουν κερδίσει την αίγλη του να έχουν υπάρξει στη λαμπερές κατηγορίες του θεσμού. Και όχι μόνο αυτό, αλλά οι φετινοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες, στιλίστες, μακιγιέρ κ.ο.κ. που διεκδικούν το υπέρτατο βραβείο θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν το καθιερωμένο “Everyone Wins” goodie bag, χωρίς να χρειαστεί να βγουν νικητές.

Για ακόμη μία φορά, η εταιρεία marketing Distinctive Assets συνέλεξε μία σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες από μικρές επιχειρήσεις που αξίζουν μία τέτοια προβολή, με σκοπό οι διάσημοι σταρ να κάνουν χρήση αυτών, χαρίζοντάς τους μία μεγάλη διαφήμιση. “Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι το να δημιουργούμε για ακόμη μία φορά αυτό που είναι παγκοσμίως γνωστό ως το απόλυτο κουλ bag. Ενώ τα δώρα μας είναι διάσημα για το ότι είναι διασκεδαστικά, φανταστικά, χρηστικά και μοναδικά, έχουν έναν μεγαλύτερο σκοπό.

Τα περισσότερα brand που περιέχονται, προέρχονται από μία γκάμα διαφορετικών και συμπεριληπτικών μικρών επιχειρήσεων επωφελούνται σημαντικά από την παγκόσμια προβολή που συνδέεται με τη μεγαλύτερη νύχτα του Hollywood”, ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας.

Να σημειωθεί πως το φετινό goodie bag που θα λάβουν μεταξύ άλλων, οι Austin Butler, Colin Farrell, Cate Blanchett, Ana de Armas, Michelle Williams, Michelle Yeoh, Judd Hirsch, Angela Bassett, Jamie Lee Curtis, Todd Field και Steven Spielberg, αγγίζει ένα 6ψηφιο ποσό, με διάφορα exclusive προϊόντα και υπηρεσίες.

Πιο αναλυτικά, ανάμεσα στα δώρα που οι υποψήφιοι θα λάβουν, θα βρουν:

– μία διαμονή 3 βραδιών στο ανακαινισμένο Faro Punta Imperatore Lighthouse στην Ίσκια της Ιταλίας με τη φιλοξενία έως 7 ακόμη καλεσμένων

3 νύχτες στο The Lifestyle, μία υπερσύγχρονη και ιδιωτική ιδιοκτησία των 40 στρεμμάτων στην Οτάβα του Καναδά.

– την ιδιοκτησία μιας έκτασης στην Αυστραλία με σκοπό τη διατήρηση και την αναδάσωση της χώρας.

– μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας του brand Miage

– ένα δείγμα Vegan ρετινόλης από το luxury brand ēcōMD

– ένα σετ από gourmet χουρμάδες που έχουν συλλεχθεί χειρωνακτικά από την οργανική φάρμα Bateel από τη Σαουδική Αραβία.

– ένα ζευγάρι σαγιονάρες Havaianas και μία πολύχρωμη βαλίτσα

– ένα τηλέφωνο ντους της ReFa FINE BUBBLE S

Δες τη λίστα εδώ

Διαβάστε περισσότερα