Ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η πρώτη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον δολοφόνο της Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Οι ψυχίατροι θα παραδώσουν τις εκθέσεις τους στην ανακρίτρια, ενώ η οικογένεια της άτυχης κοπέλας περιμένει ακόμα, 36 ημέρες μετά την άγρια δολοφονία, να μάθουν το πόρισμα των Αρχών για τις ευθύνες των αστυνομικών.

Δολοφονία Κυριακής: Η συνάντηση του δράστη με τους ψυχιάτρους

Δύο ώρες διήρκησε η συνεδρία που πραγματοποίησαν στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού οι τρεις τεχνικοί σύμβουλοι και ο διορισμένος ψυχίατρος με τον δολοφόνο της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR ο δολοφόνος της Κυριακής συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δε θυμάται το έγκλημα που διέπραξε. Επιμένει ότι έχει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ήταν απόλυτα συνεργάσιμος.

Δολοφονία Κυριακής: Το ξέσπασμα του πατέρα της

Αυτό το Πάσχα για όλη την οικογένεια της ήταν δύσκολο, καθώς ήταν η πρώτη φορά που δεν είχαν δίπλα τους την Κυριακή. Ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας στο STAR υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που του στέρησε την κόρη του τα έχει τετρακόσια.

«Ποιον προσπαθούν να κοροϊδέψουνε; Τους δικαστές; Την αστυνομία; Τους γιατρούς; Εμένα; Που η κόρη μου σαπίζει τώρα στον τάφο της; Και αυτός μας προσποιείται δήθεν ο τρελός; Πως γίνεται αυτό; Πόσο θα τραβήξει κ. Παπανικολάου αυτό; Μήπως να τον αθωώσουμε και στο τέλος; 28 χρόνια από τη ζωή μου, της κόρης μου, τα μηδένισε σε λίγα λεπτά», λέει ο κ. Γρίβας, πατέρας της Κυριακής.

«Ποιος είναι τρελός; Ένας που οδηγεί στο μηχανάκι του και παρακολουθεί το σπίτι; Που ακολουθεί χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι; Ακολούθησε ένα αυτοκίνητο με την κόρη μου. Δεν τον πήραν χαμπάρι τα παιδιά. Έφθασε μέχρι το τμήμα χωρίς ούτε και η αστυνομία να τον πάρει χαμπάρι. Όλο το έγκλημα ήταν προμελητημένο γιατί είχε και το μαχαίρι στη ζώνη. Μήπως είδατε τον βηματισμό του; Μήπως είδατε πως τράβηξε το μαχαίρι;».

Η οικογένεια της Κυριακής ζητά απαντήσεις και για τις ευθύνες των αστυνομικών. Αν προκύψουν ποινικές ευθύνες στους αστυνομικούς τότε θα σχηματιστεί ξεχωριστή δικογραφία που θα παραδοθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη: