Ο Ματ Ντέιμον θέλει πάντα το καλύτερο για τον παλιό και καλό φίλο του Μπεν Άφλεκ.

Χρόνια συνεργάτες και κολλητοί, ο Μπεν Άφλεκ και ο Ματ Ντέιμον έγραψαν ιστορία στον κινηματογράφο με τις ταινίες Good Will Hunting και Dogma με κοινό και κριτικούς να τους θεωρούν αυτοκόλλητους.

Ο ηθοποιός κατά την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Stillwater» στη Νέα Υόρκη μίλησε για τον Άφλεκ και την επανασύνδεσή του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Τζένιφερ Λόπεζ: Έγινε 52 και τα γιορτάζει με ένα παθιασμένο φιλί στον Μπεν Άφλεκ

Όταν του ζητήθηκε να μοιραστεί τις σκέψεις του για τη σχέση του ζευγαριού, ο Ντέιμον είπε: «Είμαι τόσο χαρούμενος γι’ αυτόν. Είναι ο καλύτερος. Του αξίζει κάθε ευτυχία στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος και για τους δύο».

Ο Άφλεκ και η Λόπεζ είναι μαζί από τον Απρίλιο μετά από τον χωρισμό τους από την Άνα ντε Άρμας και τον Άλεξ Ροντρίγκεζ αντίστοιχα.

Τι λέει ο Ματ Ντέιμον για την επανασύνδεση Άφλεκ - Λόπεζ

Το ζευγάρι ήταν ξανά μαζί από τον Ιούλιο του 2002 μέχρι τον Ιανουάριο του 2004.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ χώρισαν πριν από 17 χρόνια περίπου. Έγιναν ζευγάρι τον Ιούλιο του 2002, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Gigli», και τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς ο διάσημος ηθοποιός τής έκανε πρόταση γάμου μ’ ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

Ωστόσο λίγες ημέρες πριν παντρευτούν, τον Σεπτέμβριο του 2003, ανέβαλαν τον γάμο τους. Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2004, με την Τζένιφερ Λόπεζ να περιγράφει αργότερα τον χωρισμό τους ως τον «πρώτο πραγματικό πόνο στην καρδιά» της.