Η διάσημη τραγουδίστρια έγινε 52 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της σε ένα πολυτελές γιοτ στο Σεν Τροπέ, μαζί με τον 48χρονο ηθοποιό, ανεβάζοντας στο Instagram διάφορες φωτογραφίες της με μαγιό και τελευταίο ένα στιγμιότυπο όπου ανταλλάζει ένα παθιασμένο φιλί με τον Μπεν Άφλεκ.

Η Τζένιφερ Λόπεζ, επιβεβαίωσε περίτρανα την σχέση της με τον Μπεν Άφλεκ, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους να φιλιούνται στο στόμα.


Στη φωτογραφία ο Μπεν Άφλεκ έχει αγκαλιάσει τρυφερά την Τζένιφερ Λόπεζ από τους ώμους.

Στην παρέα βρισκόταν και η στενή της φίλη και φωτογράφος Ana Carballosa, η οποία και τράβηξε τις φωτογραφίες.

Η 52χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο από το πολυτελές γιοτ, παίρνοντας διάφορες πόζες μπροστά στον φωτογραφικό φακό ενώ ακούγεται η φωνή του Μπεν Άφλεκ να σχολιάζει ενθουσιασμένος.

Να σημειωθεί πως Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ είχαν κάνει μια ημέρα νωρίτερα την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Instagram, όταν φωτογραφήθηκαν με την ηθοποιό Leah Remini, η οποία μοιράστηκε ένα μονταρισμένο βίντεο από τα γενέθλιά της τον Ιούνιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)


Η σχέση του ζεύγους αναθερμάνθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Το νέο ειδύλλιο προέκυψε μόλις ένα μήνα μετά το τέλος του διετή αρραβώνα της με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ο οποίος τυχαίνει να βρίσκεται επίσης στο Σεν Τροπέ, διασκεδάζοντας και αυτός σε πολυτελές γιοτ παρέα με γοητευτικές γυναίκες.