Μεγάλη κουβέντα γίνεται τον τελευταίο καιρό για την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα υπό την καθοδήγηση του ισχυρού άνδρα της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Είναι γνωστό ότι αυτό έχει απασχολήσει και το Μαξίμου αλλά και την Κουμουνδούρου καθώς η δυναμική ενός νέου αντισυστημικού κόμματος, την συγκεκριμένη στιγμή, θα δημιουργούσε μεγάλο θέμα.

Με δεδομένη τη θεαματική άνοδο της γκρίζας ζώνης στις δημοσκοπήσεις, ένα τέτοιο εγχείρημα μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες παρενέργειες στο πολιτικό σκηνικό καθώς θα μπορούσε να συσπειρώσει αρνητές του εμβολίου, ανθρώπους που διέπονται από πατριωτικά αισθήματα, άτομα που αντιδρούν στις ολοένα αυξανόμενες ελευθερίες LOATKI και πάει λέγοντας.

Βέβαια προϋπόθεση για την επιτυχία ενός τέτοιου κόμματος θα ήταν το πρόσωπο που θα ηγηθεί Γι΄ αυτό τρέμουν στην κυριολεξία στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο να δεχθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να ηγηθεί του κόμματος, καθώς θεωρούν ότι με ευκολία θα έμπαινε στη Βουλή.

Ο γνωστός βιομήχανος δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων, προκειμένου να προχωρήσει, ενώ άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους και πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα.

Ο ίδιο όμως είναι κάθετος και αρνητικός στο ενδεχόμενο αυτό, καθώς μιλώντας σε συνεργάτες του έχει τονίσει κατ’ επανάληψη ότι δεν θα βγάλει εκείνος το φίδι από την τρύπα και μάλιστα λέει χαρακτηριστικά «δεν θα χάσω εγώ την υγειά μου για να την βρείτε εσείς».