Τραπεζίτης τη μέρα, DJ τη νύχτα. Το απροσδόκητο χόμπι του CEO της Goldman Sachs, David Solomon, είναι γνωστό στη Wall Street.

Όμως φαίνεται ότι η καριέρα του DJ D-Sol βρίσκεται σε άνοδο, εάν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι επιλέχθηκε να εμφανιστεί τον Ιούλιο στο μεγάλο αμερικανικό μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza, πλάι σε πασίγνωστα ονόματα, όπως η Dua Lipa, οι Green Day και οι Metallica.

Ο 60χρονος τραπεζίτης, που άρχισε να δουλεύει για την Goldman Sachs το 1999, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο Lollapalooza στο Instagram και δήλωσε ενθουσιασμένος.

Το συγκεκριμένο φεστιβάλ συνήθως προσελκύει κοινό περίπου 400.000 ατόμων.

Ο David Solomon, που έβγαλε πέρυσι 35 εκατ. δολάρια από τη δουλειά του στην Goldman Sachs, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη του από την εμφάνιση αυτή θα διατεθούν σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις κατά των εθισμών.

Ο David Solomon άρχισε να κάνει τον DJ το 2015 και ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρεία του 2018, δηλαδή την ίδια χρονιά που έγινε CEO της Goldman.

Έχει συνεργαστεί με μουσικούς βραβευμένους με Γκράμι και έχει εμφανιστεί σε μεγάλες σκηνές, ενώ τον Φεβρουάριο κυκλοφόρησε το τελευταίο του track, «Heatwave».

Όπως έχει πει, το να φτιάχνει μουσική τον βοηθά να χαλαρώνει και παρότι κάποιοι του λένε ότι αυτό το χόμπι θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του στο banking, εκείνος δεν βλέπει λόγο να σταματήσει τις εμφανίσεις του.

«Το σκέφτηκα και είπα ‘το απολαμβάνω, δεν κάνω κάτι κακό, δεν παραβιάζω κανένα νόμο, διασκεδάζω. Γιατί να πρέπει να σταματήσω να κάνω κάτι το οποίο πραγματικά απολαμβάνω;», εξήγησε.

Βέβαια κάποιες φορές, το χόμπι του τον έχει βάλει σε μπελάδες.

Όπως το 2020, όταν εμφανίστηκε σε εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό στη Νέα Υόρκη, που εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι παραβίαζε τους κανονισμούς κοινωνικής αποστασιοποίησης για τον κορωνοϊό.