Για την επερχόμενη ταινία της, ένα ερωτικό θρίλερ, στο οποίο συμμετέχει σε μία λεσβιακή σκηνή, μίλησε η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας «Strictly Confidential» υπογράφει ο γιος της Ντέμιαν Χάρλεϊ και όπως υποστήριξε η διάσημη ηθοποιός αναφερόμενη στα γυρίσματα, ήταν «απελευθερωτικό» να γνωρίζει ότι το παιδί της ήταν πίσω από την κάμερα. Ειδικότερα, σε συνέντευξη στο «Access Hollywood», η Βρετανίδα ηθοποιός είπε ότι ένιωθε «ασφαλής και ότι με πρόσεξαν» τόσο στα γυρίσματα όσο και στην επεξεργασία της ταινίας, η οποία περιλαμβάνει μια ερωτική σκηνή με την ηθοποιό Pear Chiravara.
Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

«Είναι χαλαρωτικό να γνωρίζεις ότι είναι κάποιος πίσω από την κάμερα που σε προσέχει – κάτι που ήταν το ίδιο σε αυτήν την ταινία κατά κάποιο τρόπο, επειδή τα πράγματα που το σενάριό του με ήθελε να κάνω σε αυτή δεν γίνονταν απαραίτητα πάντα σε ταινίες πολλές φορές στο παρελθόν – αλλά το να τον έχω εκεί σήμαινε ότι ένιωθα ασφαλής και ότι με πρόσεχαν», είπε η Χάρλεϊ.

Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: «Είναι απελευθερωτικό να δουλεύεις με την οικογένειά σου»

«Είναι κάπως απελευθερωτικό να δουλεύεις με την οικογένειά σου, μπορεί να το ξανακάνω», πρόσθεσε σχετικά με την εμπειρία της στα γυρίσματα του ερωτικού θρίλερ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο. Η ταινία αφορά στην ιστορία μιας γυναίκας που προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια της αυτοκτονίας της φίλης της.

Από την πλευρά του ο γιος της Χάρλεϊ τόνισε: «Αισθανθήκαμε να είμαστε στη ζώνη άνεσής μας, είναι πολύ περίεργο. Νομίζω ότι, επίσης, όταν είσαι σε μια ανεξάρτητη ταινία, έχεις 18 ημέρες για να κάνεις γυρίσματα, κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Δεν μπορείς να κάθεσαι και να σκέφτεσαι τα “και αν;”».

Διαβάστε ακόμη: