search

TOP SECRET

Θύελλες θα προκαλέσει ο Ανδρουλάκης με τα όσα γράφει για την «Πανσπουδαστική Νο 8»

«Τα οίκω εν …δήμω» λέει ο Λαλιώτης που θα είναι ο βασικός ομιλητής στην παρουσίαση του βιβλίου αλλά ο Μίμης δεν ακούει κανέναν!

Θύελλες θα προκαλέσει ο Ανδρουλάκης με τα όσα γράφει για την «Πανσπουδαστική Νο 8»

«Φωτιές» -τι «φωτιές», πολιτική θύελλα- αναμένεται να προκαλέσει τα όσα αναφέρει για την «Πανσπουδαστική Νο 8» ο Μίμης Ανδρουλάκης στο νέο του βιβλίο με τίτλο «Όταν σβήνει το φως», που κυκλοφορεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης, σύμφωνα με όσα μπορεί να αποκαλύψει η στήλη πριν την κυκλοφορία του βιβλίου (Εκδόσεις «Παττάκης»), «αδειάζει» τα όσα υποστηρίζει το ΚΚΕ για το συγκεκριμένο θέμα, θέμα που είχε επί πολλά χρόνια προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις μεταξύ των διαφόρων ρευμάτων της αριστεράς και όχι μόνο.

«Τα εν οίκω εν Δήμω», συνηθίζει να σχολιάζει στους συνομιλητές του ο Κώστας Λαλιώτης, που θα είναι ο βασικότερος ομιλητής του βιβλίου του Μίμη Ανδρουλάκη στην εκδήλωση της Δευτέρας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, αλλά και στις 5 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

Α, μεταξύ εκείνων που θα συζητηθούν πολύ είναι και τα όσα γράφει ο Μίμης στο βιβλίο του για τις θέσεις του Λεωνίδα Κύρκου το 1974…

Διαβάστε ακόμη: