Ο Στέλιος Συμεωνίδης, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών ως διαιτητής, αλλά και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, πέθανε σε ηλικία 69 ετών, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης έχασε τη «μάχη» για τη ζωή, αφού αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, ενώ την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο γιος του Τόλης, γράφοντας στα social media: «Δεν ήσουν μόνο πατέρας. Ήσουν και φίλος και σύμβουλος και συνοδοιπόρος σε όλα τα επαγγελματικά μου βήματα. Πάλεψες σαν μαχητής για 2 ολόκληρους μήνες αλλά οι ατυχίες σε λύγισαν. Φεύγεις νωρίς πατέρα αλλά τουλάχιστον έζησες μια γεμάτη ζωή. Σε ευχαριστούμε για όλα!».

Ο Συμεωνίδης ήταν ένας από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές με πολλές παρουσίες και σε διεθνείς διοργανώσεις. Η κηδεία του θα γίνει αύριο (29/07, 11:00) στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Πεύκων.

Ποιος ήταν ο Στέλιος Συμεωνίδης

Γεννήθηκε στις 12/12/1953 και υπήρξε διαιτητής για 27 χρόνια, στα περισσότερα εκ των οποίων ήταν διεθνής, σφυρίζοντας πολλά και μεγάλα παιχνίδια. Το 2000 αποχώρησε από τα παρκέ, βάζοντας τέλος στην πορεία του στα γήπεδα, ωστόσο η ενασχόλησή του με την διαιτησία συνεχίστηκε από άλλο πόστο.

Έκτοτε, διετέλεσε μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, ενώ επί προεδρίας του Γιώργου Βασιλακόπουλου ήταν πρόεδρος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Διαβάστε περισσότερα