Η ιρλανδή τραγουδίστρια Σινέντ Ο’Κόνορ, ο θάνατος της οποίας στα 56 της χρόνια ανακοινώθηκε χθες από την οικογένειά της, βρέθηκε «αναίσθητη» στο σπίτι της στο Λονδίνο και ο θάνατός της δεν θεωρείται «ύποπτος», ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία.

« Η αστυνομία εκλήθη στις 11.18 τοπική ώρα της Τετάρτης 26 Ιουλίου έπειτα από πληροφορία για αναίσθητη γυναίκα σε κατοικία της περιφέρειας SE24», του νοτίου Λονδίνου, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία.

«Ο θάνατός της διαπιστώθηκε επί τόπου (…) Ο θάνατος δεν θεωρείται ύποπτος».

«Από τότε που πέθανε ο γιος μου ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας» 

Στο τελευταίο της tweet πριν πεθάνει, στις 17 Ιουλίου, η Ο’ Κόνορ είχε εκφράσει τον σπαραγμό που ένιωσε για την αυτοκτονία του γιου της Σέιν.

Απαντώντας σε ένα tweet του λογαριασμού Inspirational Quotes που έγραφε: «Πες μου πώς πάει η ζωή σου χρησιμοποιώντας emojis», η εκλιπούσα Ιρλανδή μουσικός είχε απαντήσει με 10 emojis που έκλαιγαν και είχε χρησιμοποιήσει το hashtag «lostmy17yrOldSonToSuicidein2022» («έχασα τον 17χρονο γιο μου από αυτοκτονία το 2022»).

«Από τότε ζω ως απέθαντο πλάσμα της νύχτας. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου, το λυχνάρι της ψυχής μου. Ήμασταν μια ψυχή σε δύο μισά. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που με αγάπησε ποτέ άνευ όρων. Είμαι χαμένη χωρίς αυτόν», έγραψε η τραγουδίστρια στο συναισθηματικό tweet.

Διαβάστε περισσότερα