Αδιανόητη τραγωδία συγκλονίζει την Ξάνθη, καθώς ένας 33χρονος πατέρας έχασε αιφνίδια τη ζωή του κάνοντας παρά πέντε.

Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών. Είχε και ο ίδιος δύο αδέρφια, τα οποία έχασε με τραγικό τρόπο, σε τροχαία δυστυχήματα. Το ασύλληπτο παιχνίδι της μοίρας για τη μητέρα του, της είχε γραφτό να χάσει και το τρίτο της παιδί σε ένα δυστύχημα.

Το συγγενικό αλλά και το στενό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας βρίσκεται σε σοκ και δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που έχει συμβεί.

Θρήνος στην Ξάνθη: Ποιος ήταν ο 33χρονος σκοτώθηκε κάνοντας παρά πέντε

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο αδικοχαμένος 33χρονος Ραφαήλ ήταν εκπαιδευτής του παραπέντε και βρισκόταν στην Ξάνθη για διακοπές. Λίγο πριν επιστρέψει στη γενέτειρά του Μυτιλήνη, αποφάσισε να κάνει μια πτήση με παραπέντε. Ήταν η τελευταία της ζωής του. Ο νεαρός έπεσε από μεγάλο ύψος και σκοτώθηκε ακαριαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της μοιραίας πτήσης κάτι δεν λειτούργησε σωστά στον εξοπλισμό με αποτέλεσμα ο 33χρονος να πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτό του.

Σύμφωνα με το stonisi.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη Λέσβο, τόσο για την επαγγελματική του ιδιότητα ως εκπαιδευτής παρά πέντε, όσο και για το πάθος του για το άθλημα. Συχνά απολάμβανε να πετά πάνω από τη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά του, όπου είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με άλλους λάτρεις του αθλήματος.

Η αιτία του δυστυχήματος παραμένει υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες προσπαθούν να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Η οικογένεια του 33χρονου, συγκλονισμένη από την ξαφνική απώλεια, ζητά απαντήσεις.

Θρήνος στην Ξάνθη: Η σπαρακτική ανάρτηση της γυναίκας του

Με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρέτησε η σύζυγος του 33χρονου του εκπαιδευτή παραπέντε που σκοτώθηκε στη Ξάνθη.

«Αβάσταχτος ο πόνος αγάπη μου, καλό ταξίδι, θα σε αγαπάω για πάντα», έγραψε ανάρτησή της την οποία συνόδευε με μαύρη κορδέλα.

Διαβάστε ακόμη: