Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των Αρχών για να εξακριβώσουν τι συνέβη στον άνδρα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2/6) σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.

Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και, όπως διαπίστωσαν οι λιμενικοί, υπήρχε δεμένο ένα βαρίδι 10 κιλών στο αριστερό πόδι του άνδρα. Μάλιστα, η σορός ήταν περίπου 20 μέρες στο νερό ενώ δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα. Πρόκειται για ανοιχτόχρωμο άνδρα ηλικίας περίπου 40-45 ετών, με χαρακτηριστικό τατουάζ.

Σε αυτο το στάδιο των ερευνών, η ταυτοποίηση είναι σημαντικό για να δουν αν έχει απασχολήσει στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται πως τη σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά στον Μαραθώνα αντιλήφθηκε ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές. Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό το οποίο έσπευσε στην περιοχή και ανέσυρε τη σορό. «Φως» στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Επίσης, το Λιμενικό έβγαλε ανακοίνωση για την σορό που εντοπίστηκε στον Μαραθώνα.

Θρίλερ στον Σχοινιά: Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.

Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΣΩΤΗΡΙΑ. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών.

Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

Διαβάστε ακόμη: