Ο Έλληνας αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης ξέσπασε κατά όσων τον έκριναν για την αντίδρασή του στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Πρόκειται για τον αθλητή που είχε συγκινήσει με το κλάμα του μετά τον αγώνα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον ίδιο να μιλά για τον πόλεμο που δέχτηκε.

Παρότι ο Θοδωρής Ιακωβίδης δεν κέρδισε κάποιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο μετά το πέρας του αγώνα του.

Ο νεαρός αρσιβαρίστας είχε πει με δάκρυα στα μάτια πως αποχωρεί από το άθλημα λόγω των δυσχερειών που αντιμετωπίζει, με το κύμα αγάπης που δέχθηκε μετά να είναι τεράστιο.

Ωστόσο, υπήρξαν και άτομα που σχολίασαν αρνητικά την αντίδρασή του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» και αποκάλυψε πως μετά το ξέσπασμά του στην κάμερα της ΕΡΤ, υπήρξαν παράγοντες που τον κατηγόρησαν για μιζέρια.

«Μετά το ξέσπασμά μου στο Τόκιο άκουσα σχόλια από παράγοντες για μιζέρια και επαιτεία. Έλεγαν ότι βγήκα για να κλαφτώ», ανέφερε.

«Το είπαν και αθλητικοί παράγοντες, αλλά τα σχόλια έχουν τη βαρύτητα του ανθρώπου που τα λέει», δήλωσε χαρακτηριστικά κι έκανε λόγο για bullying από την παλιά διοίκηση της ομοσπονδίας άρσης βαρών.

«Αυτός είμαι, μου έφυγε από μέσα μου. Δεν είναι μόνο οι οικονομικές δυσκολίες. Τόσα χρόνια έχω δεχτεί bullying, ψυχολογικό πόλεμο».

Στο πλευρό του ο Πύρρος Δήμας

«Ξέρεις τι είναι να αγωνίζεσαι με έναν άλλο αθλητή, στην ίδια κατηγορία ίδια μέρα ίδια ώρα, και να τον στέλνουν αυτόν πέντε ημέρες νωρίτερα να κάνει προσαρμογή και εσένα να σε στέλνουν την προηγούμενη; Αυτό δεν είναι αδικία;»

«Πολλές φορές δεν σε γουστάρουν για διάφορους λόγους. Εμένα την ψυχή μου τη γέμισαν δηλητήριο, με πόνεσαν», σημείωσε.

Και μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Πύρρος Δήμας ήταν στο πλευρό του στο Τόκιο, αλλά σημείωσε πως η νυν ομοσπονδία δεν ήταν σε θέση να τον βοηθήσει λόγω της οικονομικής κατάστασης.

Και για αυτό το ποσό που παίρνει ως αμοιβή (200 ευρώ) δεν αρκεί για τις ανάγκες του. Για αυτό και εργάζεται και ως γυμναστής.

https://www.youtube.com/watch?v=-bMOYL-0HZY