Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συγκλόνισε και συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την αποκάλυψή του για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τον αναγκάζουν να αποσυρθεί από την άρση βαρών.

Ο κόσμος αγκάλιασε από την αρχή τον Ιακωβίδη.

Στα social media οι απίστευτες δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ άγγιξαν τις ψυχές όλων, με συνέπεια η δημοφιλία του στο instagram να εκτοξευτεί. Από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος στα social media (ο απλός κόσμος και οι διάσημοι) κινητοποιήθηκαν, δημιουργώντας μία «καμπάνια» για να μετατρέψουν σε… influencer τον Ιακωβίδη και να μπορέσει να αποκτήσει τους χορηγούς που χρειάζεται για να συνεχίσει την προσπάθειά του, με φόντο του Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Πριν από τη συγκινητική του αποκάλυψη ο Ιακωβίδης είχε 6.000 ακολούθους στο Instagram.

Πλέον, 24 ώρες μετά, έχουν ξεπεράσει τις 155.000. Αδιανόητο!

Ο Ιακωβίδης έγινε influencer και αυτός ήταν ο μεγάλος στόχος με σκοπό να βρεθούν χορηγοί, ούτως ώστε ο έλληνας αθλητής να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά με αξιοπρέπεια και να ζει άνετα.

Ήδη μάλιστα έχουν επικοινωνήσει χορηγοί με τον Θοδωρή Ιακωβίδη.

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις είναι άγνωστο αν ο 30χρονος αρσιβαρίστας θα παραμείνει στο άθλημα.

Εντωμεταξύ, παραμένει άγνωστο ακόμα αν ο Έλληνας πρωταθλητής θα παραμείνει στο άθλημα, αλλά ο Πύρρος Δήμας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως από τον Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αναλάβει την εθνική ομάδα Άρσης Βαρών και θα επικοινωνήσει με τον αθλητή για να μπορέσει να τον μεταπείσει και να συνεχίσει για να καταφέρει να βρεθεί στη Γαλλία σε 3 χρόνια.