«Πάγωσε» η χώρα από το νέο περιστατικό όπου 62χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του στο αυτοκίνητο, που στάθμευσε έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του στο Μελισσοχώρι και στη συνέχεια άνοιξε φιάλη υγραερίου.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του και ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Το σπασμένο παρμπρίζ του αυτοκινήτου από τους αστυνομικούς που πήραν εντολή να κάνουν τα πάντα προκειμένου να σώσουν τα παιδάκια, οι δυο φιάλες που είχε μαζί του ο πατέρας τους, έτοιμος να σκοτώσει τα παιδιά του και να σκοτωθεί, αποδεικνύουν το κακό που ευτυχώς, δεν πρόλαβε να γίνει.

Η μητέρα των διδύμων μίλησε, χθες, στον Alpha για την κατάσταση υγείας των παιδιών. «Είμαστε στο νοσοκομείο ακόμη, είναι πολύ καλά τα παιδιά. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον» είπε η μητέρα στoν τηλεοπτικό σταθμό.

Θεσσαλονίκη: Η αντιδικία του πρώην ζευγαριού

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 62χρονος βρισκόταν τον τελευταίο καιρό σε αντιδικία με την πρώην σύζυγό του.

Η τελευταία είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, επικαλούμενη λεκτική και σωματική βία σε βάρος της.

Ο κατηγορούμενος στη συνέχεια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, η οποία συζητήθηκε πρόσφατα και εκδόθηκε προσωρινή απόφαση με την οποία ανατέθηκε η επιμέλεια των ανήλικων διδύμων (ενός αγοριού και ενός κοριτσιού) στη μητέρα και ρυθμίστηκαν τα ζητήματα επικοινωνίας.

O 62χρονος, διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα έκρηξης, ενώ στις κατηγορίες έρχονται να προστεθούν ο ξυλοδαρμός και οι απειλές σε βάρος της μητέρας των παιδιών, ακόμη και όταν εκείνη ήταν έγκυος.

Θεσσαλονίκη: «Ντρεπόταν να μιλήσει…» λέει η νύφη της

Η νύφη της μίλησε στο Mega και την εκπομπή «Live News» για τα όσα η 47χρονη μητέρα φέρεται να ζούσε τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Είχε γίνει το επεισόδιο εκείνο που είχαν καλέσει την αστυνομία γιατί είχε βιαιοπραγήσει, κατέληξαν σε αυτόφωρο. Την είχε αρπάξει από τον λαιμό και τότε ξετυλίχθηκε το κουβάρι. Αυτό γινόταν επί χρόνια αλλά ντρεπόταν να το πει».

Διαβάστε περισσότερα