Συνολικά, δεκαπέντε οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ συνελήφθησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου είχαν συγκεντρωθεί προτού μεταβούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον επαναληπτικό αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης:

«Στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εν όψει ποδοσφαιρικού αγώνα, απογευματινές ώρες χθες (11/08) στο κέντρο της πόλης (ύψος Βασιλικού Θεάτρου), συνελήφθησαν δεκαπέντε αλλοδαποί, φίλαθλοι ομάδας, στην κατοχή των οποίων ανευρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες, πυροτεχνικές κατασκευές.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα».