Στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών και δικαστικών αρχών έχει μπει ένα e-mail, που φέρεται να εστάλη από τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του γυμναστηρίου που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπαναούμ, λίγες ώρες πριν βάλει τέλος στη ζωή του.

Το e-mail έχει σταλεί σε 24 παραλήπτες, μεταξύ αυτών και o δικηγόρος του βασικού κατηγορουμένου για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού με την 24χρονη Γεωργία. Ο τίτλος ξεκινάει με το ονοματεπώνυμο της γυναίκας που, όπως ισχυρίζεται ο αυτόχειρας, ευθύνεται για την οικονομική του καταστροφή και την ψυχολογική του κατάρρευση, ενώ αναφέρεται ξεκάθαρα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, στο οποίο συμμετείχε η Γεωργία.

Όπως αναφέρεται στο e-mail, «η (σ.σ. γυναικείο ονοματεπώνυμο) μάνα της δεκαεπτάχρονης (σ.σ. γυναικείο ονοματεπώνυμο) ήταν πίσω από το πάρτυ στην σουίτα που πήγε η Γεωργία Μπίκα».

«Λίγο πριν δώσω τέλος στο δράμα που περνάω, θεωρώ υποχρέωσή μου να μάθουνε όλοι ότι αυτό το άτομο (σ.σ γυναικείο ονοματεπώνυμο) με οδήγησε να βάλω τέλος στη ζωή μου» αναφέρεται στο ηλεκτρονικό μήνυμα που φέρεται να έχει αποσταλεί από το επαγγελματικό e-mail του γυμναστηρίου που διατηρούσε ο 50χρονος.

Η συνέχεια του κειμένου είναι ίδια με το περιεχόμενο της ανάρτησης που φέρεται να είχε κάνει ο 50χρονος γυμναστής στο Facebook, λίγες ώρες πριν βρεθεί απαγχονισμένος, το μεσημέρι της Τρίτης, και δημοσίευσε χθες το protothema.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο e-mail, που εξετάζεται από τις Αρχές, γίνεται έλεγχος για το αν συνοδεύεται από «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου και ερευνάται από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Γεωργία Μπίκα: Η απάντησή της σε όσους τη συνδέουν με την αυτοκτονία του γυμναστή στη Θεσσαλονίκη

Ο γυμναστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αναφερόταν σε διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία τον οδήγησαν να πάρει τη μοιραία για τον ίδιο απόφαση.

Ο 50χρονος είχε κάνει αναφορά στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο, σε βάρος του οποίου είχε κινηθεί προκαταρκτική εξέταση, ύστερα από όσα είχε υποστηρίξει η 24χρονη, ότι δηλαδή την προπηλάκισε μέσα στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου, ως συνήγορος ενός από τα πρόσωπα που είχε καταγγείλει.

Ο 50χρονος ισχυριζόταν ότι η γυναίκα που ερωτεύτηκε και τον εξαπάτησε ήταν η μητέρα της φίλης της Γεωργίας Μπίκα με την οποία είχαν πάει μαζί στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν γνωρίζω κάτι για αυτό»

Η Γεωργία Μπίκα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τα όσα αναφέρει στο σημείωμά του ο 50χρονος.

«Είναι κρίμα να φύγει κάποιος έτσι. Έχω διαβάσει την είδηση όμως δεν γνωρίζω κάτι για αυτό και ούτε έχει κάποια σχέση με εμένα η υπόθεση. Το τι μπορεί να γίνεται στο σπίτι του καθενός δεν το γνωρίζω ούτε με αφορά. Εγώ σας λέω από τη δική μου κρίση…», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που γράφονται γιατί δεν γνωρίζω προσωπικά τη μητέρα της… Όσον αφορά στη φίλη μου αν υπονοεί κάτι τέτοιο δεν μου έχει δώσει ποτέ κάποιο άσχημο σημάδι. Δεν είναι μαμά μου ούτε μου έχει δώσει κάποια τέτοια εντύπωση. Προσωπικά όμως δεν την ξέρω καλά, μόνο την κόρη της…. Εάν έβλεπα ότι λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο θα είχα απομακρυνθεί…» δήλωσε.

«Είμαι καθαρή»

«Φυσικά και συνδέουν εμένα, όμως όποιος θέλει μπορεί να ψάξει εάν θεωρεί ότι μπλέκομαι σε κάτι τέτοιο. Και είμαι καθαρή, δεν θα έκανα ποτέ κακό σε κάποιον ούτε και θα τον εκμεταλλευόμουν. Με όλο το σεβασμό, το ότι κατήγγειλαν ένα περιστατικό και προσπαθούν να με μπλέξουν χωρίς να με γνωρίζουν προσωπικά, είναι το χειρότερο που μπορούν να κάνουν με κάποιον που ζητάει βοήθεια. Δεν είναι να πάρω κάτι πίσω γιατί εγώ γνωρίζω και μόνο, όλοι οι άλλοι θα πουν χωρίς να τους νοιάζει κάτι», είπε η 24χρονη.

«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου και αυτή τη στιγμή 24 χρόνων καλούμαι να διαχειρίζονται όλα αυτά τα πρωτόγνωρα πράγματα χωρίς να φταίω. Και δεν ήξερα τίποτα ποτέ, ούτε ήξερα τις οικογένειες που ήταν στην υπόθεση μου. Έπειτα τις έμαθα και αναζητούσα μια συγγνώμη. Δεν θέλω άλλο να εκτίθεται η ζωή μου και η ψυχολογία μου σε όλο αυτό, ας κάνουν τη δουλειά τους οι αρμόδιοι. Οτιδήποτε άλλο βγαίνει σε site και προσπαθεί να εμπλέξει το όνομα μου σίγουρα είναι για να με βγάλει λάθος», τόνισε η Γεωργία Μπίκα.