Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την εξαφάνιση της 41χρονης Γεωργίας, η οποία εξαφανίστηκε την Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού 13 ετών ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά με τον σύντροφό της και το επόμενο πρωί εξαφανίστηκε.

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε την Τρίτη στην αστυνομία και την Πέμπτη εκδόθηκε και το Missing Alert. Την υπόθεση καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς η γυναίκα έχει αφήσει δύο μηνύματα, ένα στη μητέρα της και ένα στον σύντροφό της, από τον οποίο πήρε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ.

Αρμόδιο κλιμάκιο προχώρησε σε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου της και πήρε το κινητό του τηλέφωνο. Οι Αρχές ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή όπου χάθηκαν τα ίχνη της ενώ φως στην εξαφάνιση αναμένεται να ρίξει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών.

Ο σύντροφος της Γεωργίας μιλώντας στο Star, τόνισε: «επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

Παράλληλα, το Star έφερε στο «φως» το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της. Σε αυτό αναφερόταν στα 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν εξαφανιστεί: «Καλημέρα αγάπη μου… Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι… Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ… Σε αγαπάω».

Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, λέει ο αδερφός της

Την ίδια ώρα, ο αδερφός της τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η 41χρονη: «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει. Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δεν μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο αδερφός της Γεωργίας.

Διαβάστε ακόμη: