Καλυμμένο με την ελληνική σημαία και με πομπή από μηχανές και αυτοκίνητα της ΕΛ.ΑΣ., έφτασε το φέρετρο του 32χρονου αστυνομικού έφτασε στις 10:30 στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης, καθώς εκεί έγινε η κηδεία του, μετά τη δολοφονία του από τον 44χρονο Νορβηγό σε μπαρ.

Οικογένεια, συγγενείς, στενοί φίλοι και συνάδελφοι του 32χρονου αστυνομικού συγκεντρώθηκαν στην εκκλησία του Αγίου Προδρόμου στους Ταγαράδες Θεσσαλονίκης για να του πουν το τελευταίο αντίο, καθώς σήμερα (30.12.2023) έγινε η κηδεία του.

Το φέρετρο είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Το άγημα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται, επίσης, στην εκκλησία για να τιμήσει τον 32χρονο.

32xronos-astinomikos__2_
32xronos-astinomikos__3_
32xronos-astinomikos__4_
32xronos-astinomikos__5_
32xronos-astinomikos__6_
32xronos-astinomikos__7_
32xronos-astinomikos__8_
32xronos-astinomikos__1_

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος Νορβηγός κατηγορείται για κακουργήματα που αφορούν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα (η δεύτερη για τον τραυματισμό του κουμπάρου και επιστήθιου φίλου του θανόντος), ενώ τα πλημμελήματα συνδέονται με την παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και αφορούν το μαχαίρι παλάμης, με το οποίο τέλεσε το έγκλημα.

Διά του συνηγόρου του, ο Νορβηγός κατηγορούμενος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αστυνομικού, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με ανθρωποκτόνο δόλο. Επικαλέστηκε, δε, μέθη λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, αλλά και ψυχιατρικά προβλήματα που -όπως ισχυρίζεται- αντιμετωπίζει, για τα οποία φέρεται, μάλιστα, να λαμβάνει επίδομα από το νορβηγικό κράτος.

Ο 44χρονος Νορβηγός πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, την ίδια ώρα που θα πραγματοποιηθεί και η κηδεία του 32χρονου αστυνομικού.

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο λόγος που έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε τον αστυνομικό ο Νορβηγός

Διαβάστε ακόμη: