Η «Εκδρομή Αγάπης» πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα» και τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας.

Τα παιδιά, μαζί με τους ενήλικες συνοδούς τους, μετέβησαν στο κτήμα εναλλακτικού τουρισμού- αγροτουρισμού Ziogas Western City, ξεναγήθηκαν στον χώρο, έμαθαν για την ιστορία του, είδαν τα διάφορα είδη ζώων στις εγκαταστάσεις του και απόλαυσαν όμορφες διαδρομές στη φύση.
Θεσσαλονίκη: Απόδραση στη φύση για παιδιά που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα»
Ακόμη συμμετείχαν σε παιχνίδι τοξοβολίας, έκαναν μάθημα ιππασίας από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και ιππασία, συζήτησαν για την εμπειρία τους, τις επιθυμίες και τα όνειρά τους ενώ έλαβαν συμβολικά δώρα από τους εκπροσώπους του Οργανισμού «Πράξη Αγάπης».
Θεσσαλονίκη: Απόδραση στη φύση για παιδιά που φιλοξενούνται στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα»
Στην «Εκδρομή Αγάπης» συμμετείχαν η διευθύντρια του Ορφανοτροφείου «Μέλισσα» Βασιλεία Μαύρου, η ταμίας του διοικητικού συμβουλίου Βάγια Μπογιατζή, οι κοινωνικοί λειτουργοί, Χρύσα Βούλγαρη και Αναστασία Μπιτζόλα, η φροντίστρια Αναστασία Γκούμα και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του οργανισμού «Πράξη Αγάπης» Δέσποινα Καβύρη.

Ο οργανισμός Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης» είναι εθελοντικός οργανισμός μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος υλοποιεί δράσεις για τη στήριξη οικογενειών με βιοποριστικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας, με σκοπό να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής τους, να αμβλύνει κοινωνικές διαφορές και να εξαλείψει αδικίες και διακρίσεις.