Ηλεκτροπληξία έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη που βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο του σπιτιού όπου έμενε με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε το σενάριο που ήθελε την 24χρονη να είχε υποστεί ηλεκτροπληξία καθώς έκανε ντους στο μπάνιο του σπιτιού της.

Aπό τη νεκροψία – νεκροτομή φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται το σενάριο της ηλεκτροπληξίας καθώς προέκυψε ότι η άτυχη κοπέλα έφερε εικόνα εξόδου ηλεκτρικού ρεύματος στο ένα πόδι.

Αναμένονται ωστόσο και οι ιστολογικές εξετάσεις που θα ρίξουν περαιτέρω φως για το τι συνέβη στην άτυχη νεαρή.

Θεσσαλονίκη: H 24χρονη έφερε και κάκωση στο αριστερό της χέρι

Σύμφωνα με το voria.gr η 24χρονη έφερε κάκωση στο αριστερό της χέρι καθώς σφήνωσε κοντά στην τουαλέτα ως αποτέλεσμα της πτώσης. Θα γίνει ακόμη αυτοψία από ηλεκτρολόγο στο σπίτι για να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για το θάνατο της νεαρής γυναίκας.

Υπενθυμίζεται ότι ηλεκτροπληξία ήταν και ο ισχυρισμός του 54χρονου συντρόφου της, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριξε το σενάριο αυτό.

Θεσσαλονίκη: Πώς συνέβη η τραγωδία

Τίποτα δεν προμήνυε όσα έγιναν. Το ζευγάρι ξύπνησε, όπως κάθε μέρα κανονικά και κάποια στιγμή ο σύντροφός της βγήκε για ψώνια. Εκείνο το διάστημα, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, η 24χρονη μπήκε για μπάνιο, μόνη στο διαμέρισμα.

Όταν επέστρεψε τη βρήκε νεκρή έξω από τη μπανιέρα. Πλησίασε και όπως ανέφερε προσπάθησε να τη συνεφέρει, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Δεν μπορώ να το καταλάβω» τόνισε ο πατέρας της 24χρονης.

Μια κοπέλα που έδειχνε ευτυχισμένη στις φωτογραφίες που ανέβαζε στο διαδίκτυο. Πάντα χαμογελαστή. Στην αγκαλιά του συντρόφου της, μαζί με φίλες σε εκδρομές, μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε αλλά και σε νυχτερινές βόλτες τα τελευταία χρόνια τόσο τους χειμώνες όσο και τα καλοκαίρια.

Με τον σύντροφό της γνωρίστηκε πριν από περίπου 5 χρόνια. Άγνωστο γιατί, είχαν πει όπως αναφέρουν τόσο ο πατέρας όσο και ο αδερφός της, ότι ζουν μαζί στην Κέρκυρα και όχι στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ όταν μιλούσα με την Ειρήνη μου έλεγε ότι ζει στην Κέρκυρα», ανέφερε ο πατέρας της Ειρήνης.

Η 24χρονη Ειρήνη ήταν φυσιοθεραπεύτρια, χωρίς ακόμα να έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της. Αυτό σκόπευε να το κάνει τους επόμενους μήνες και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά.

«Φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, έλαμπε. Περνούσε πολύ ωραία», σημείωσε ο αδελφός της 24χρονης.

Διαβάστε ακόμη: