Νωρίς το πρωί (03/07), η αστυνομία δέχθηκε κλήση για έναν άνδρα ο οποίος παρενοχλούσε τον κόσμο που βρισκόταν στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Αμέσως προκλήθηκε αναστάτωση, όταν εκείνος έπεσε στη θάλασσα, στην προσπάθειά του να διαφύγει από τους αστυνομικούς, που τον είχαν συλλάβει.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ελληνικής αστυνομίας και τού πέρασαν χειροπέδες. Ωστόσο, λίγο πριν μπει στο περιπολικό, ο άνδρας κατάφερε να ξεφύγει και τρέχοντας στην παραλία, έπεσε στη θάλασσα.

Οι αστυνομικοί, στην προσπάθειά τους να τον ανασύρουν, τού πέρασαν ένα σκοινί στα χέρια και τον έβγαλαν έξω. Επτά περιπολικά μετέβησαν στο σημείο όπως και το Λιμενικό, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον άνδρα, ο οποίος βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το βίντεο της ΕΡΤ3:

Μπάνιο στον γεμάτο ψόφια ποντίκια Θερμαϊκό απόλαυσε Εσθονός «μερακλής»

Στις 20/06, ένας νεαρός τουρίστας αποφάσισε να βουτήξει στα καταπράσινα νερά του Θερμαϊκού, τα οποία μετά τις βροχές είναι γεμάτα ψόφια ποντίκια! Ο νέος Ζακ–Υβ Κουστώ φαίνεται ότι κατάγεται από την Εσθονία.

Ο λάτρης της θάλασσας και της βιοποικιλότητας ένας νεαρός τουρίστας, ο οποίος αποφάσισε να βουτήξει στα καταπράσινα νερά του Θερμαϊκού. Τα τελευταία 24άωρα, η «όμορφη» θάλασσα της Θεσσαλονίκης έχει γεμίσει από ψόφια ποντίκια.

Το μαγευτικό, αυτό, φαινόμενο με τα ψόφια ποντίκια προκύπτει έπειτα από κάθε ξαφνική καταιγίδα, οπότε τα ποντίκια πνίγονται στους υπονόμους της πόλης και στη συνέχεια «ξεβράζονται» στη θάλασσα για να θαυμάσει ο κόσμος τη σπάνια πανίδα της Θεσσαλονίκης, έστω μετά θάνατον.

Αυτή η σπάνια ματιά στις θεσσαλονικιώτικες νεκρές φύσεις φάνηκε πως γοήτευσε τον νεαρό Εσθονό.