Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα (18/06) στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, όπου τραυματίστηκε μία γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη όταν η γυναίκα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, πιθανότατα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός οδοστρώματος.

Η γυναίκα οδηγός που έχασε τον έλεγχο λίγο πριν από το τούνελ στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης προσέκρουσε σε πινακίδα οδοσήμανσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο, το οποίο τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός 26άχρονος διανομέας έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Την Τετάρτη 09 Ιουνίου, σημειώθηκε σοκαριστικό τροχαίο στην Καλαμάτα, όταν αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή μεγάλου κυβισμού, έχοντας ως αποτέλεσμα ο 26άχρονος οδηγός της να βρει τραγικό θάνατο.

Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, η μηχανή του 26άχρονου εκτινάχθηκε πολλά μέτρα μακριά και ο οδηγός έπεσε σε παρακείμενη αυλή κατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ η μοτοσυκλέτα του πήρε φωτιά.

Το περιστατικό συνέβη στον περιμετρικό της Καλαμάτας, ακριβώς στη διασταύρωση με την οδό Μαρίας Κάλλας. Ο 26άχρονος που «έχασε» τη ζωή του στο τροχαίο, ήταν διανομέας σε καφετέρια της περιοχής.

Παράλληλα, η οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε στο κεφάλι. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Τροχαίας, με τα θύματα να διακομίζονται στο νοσοκομείο Καλαμάτας.