Σοβαρό τροχαίο είχαν τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Γιώργος Σαμπάνης μαζί με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο φαίνεται πως «είδαν το χάρο με τα μάτια τους» καθώς η σύγκρουση τόσο με το διερχόμενο αυτοκίνητο όσο και με την κολώνα ήταν πολύ δυνατή.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής συγκρούστηκε στο ύψος του Αλίμου με διερχόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τα δύο αυτοκίνητα να καταστραφούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv, το ζευγάρι επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη όπου ο Γιώργος Σαμπάνης συμμετείχε στη συναυλία που έγινε στη μνήμη του Δημήτρη Μητροπάνου.

Ένα αυτοκίνητο Yaris στο οποίο επέβαιναν δύο κοπέλες έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Γιώργου Σαμπάνη, μάρκας Mercedes.

Ο Γιώργος Σαμπάνης είχε απίστευτα αντανακλαστικά και έκανε ελιγμό προκειμένου να αποφύγει το Yaris και έπεσε πάνω σε κολώνα.

Μόλις, λίγα λεπτά μετά το ατύχημα έφτασαν ένα αστυνομικό όχημα και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς το πρόσωπο της συνοδηγού του Yaris είχε γεμίσει αίματα και μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νικαίας που εφημέρευε, για προληπτικούς λόγους.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, τα πρώτα λεπτά μετά τη σύγκρουση, ο 39χρονος τραγουδοποιός ήταν σε κατάσταση σοκ. Εξίσου σοκαρισμένη ήταν και η σύντροφός του, Ιωάννα Σαρρή.

Το ζευγάρι δεν τραυματίστηκε καθόλου, ενώ οι δυο κοπέλες χρειάστηκε να σπάσουν το τζάμι του Yaris για να απεγκλωβιστούν από το όχημά τους, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε φωτογραφίες από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Γιώργος Σαμπάνης και το διερχόμενο Yaris, που δημοσίευσε το «Ok!»:

Σοβαρό τροχαίο είχαν ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή

Σοβαρό τροχαίο είχαν ο Γιώργος Σαμπάνης και η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή

Σύμφωνα με όσους ήταν παρόντες στο όλο περιστατικό, σχολίαζαν πως ο τραγουδιστής και η σύντροφός του σώθηκαν από θαύμα καθώς η σύγκρουση τόσο με το διερχόμενο αυτοκίνητο όσο και με την κολώνα ήταν πολύ δυνατή.