Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, μιλώντας στον ρ/σ «Παραπολιτικά 90,1», τόνισε «είναι καλύτερες οι τιμές στο ρεύμα σε σχέση με πέρυσι που είχαμε την κρατική επιδότηση».

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκυλακάκης σημείωσε: «Στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ αναρτώνται οι τιμές όλων των παρόχων για την καλύτερη ενημέρωση των καταναλωτών, αν υπάρξει πραγματική ανάγκη η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το ενδεχόμενο της επιδότησης».

«Ανακάλυψα ότι ο πάροχός μου είναι ακριβός, του δίνω ένα μήνα προθεσμία για να φύγω και να πάω σε άλλο πάροχο», πρόσθεσε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

«Πλέον θα έχουμε κάθε μήνα τις τιμές των παρόχων, υπάρχει ανταγωνισμός και θα πρέπει και οι ακριβοί πάροχοι να προσαρμοστούν στην πραγματικότητα», υπογράμμισε ο Θεόδωρος Σκυλακάκης.

«Στο πράσινο τιμολόγιο και στο μπλε τιμολόγιο έχουμε τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που είχαμε με την επιδότηση του κράτους», ανέφερε.

Για το αν η κυβέρνηση ξανασυζητά επιδοτήσεις: Το έχουμε πει ότι θα ξαναμπούμε σε αυτή τη λογική, αν χρειαστεί, όχι «με το πρώτο φύσημα του ανέμου».

Διαβάστε ακόμη: