O Θέμης Κανέλλος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα του φωτογραφία στην αγκαλιά του συντρόφου του.

Ο Θέμης Κανέλλος που έγινε ευρύτερα γνωστός από τη συμμετοχή του στο Big Brother στον ΣΚΑΪ, παρότι ήταν γνωστός youtuber μέχρι εκείνη τη στιγμή, συνέχισε να κερδίζει followers στο social media του μετά την έξοδό του από το ριάλιτι.

Ο ίδιος, συχνά, γίνεται στόχος ανθρώπων από συντηρητικές ομάδες της κοινωνίας που του επιτίθενται στα σχόλια ή στα τηλεοπτικά παράθυρα, τόσο για τις στιλιστικές του επιλογές όσο και για τις σεξουαλικές του επιλογές.

Θέμης Κανέλλος: Στην αγκαλιά του συντρόφου του, βλέποντας κινούμενα σχέδια

Ο ίδιος, ακομπλεξάριστος γαρ, μοιράζεται τις προσωπικές του στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ένα από τα τελευταία του instastories είναι στην αγκαλιά του συντρόφου του και βλέπουν κινούμενα σχέδια, εκφράζοντας την απορία του.

«Κοιμάται και εσάς ο δικός όσο εσείς βλέπετε παιδικά;» έγραψε με μια φάτσα που κλείνει το μάτι από τα δάκρυα λόγω του γέλιου.

Μάλιστα, στο παρελθόν είχε ανεβάσει και τα χέρια τους από ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο.

Επίσης, είχε ανεβάσει τη ρομαντική τους απόδραση στην Ελβετία δείχνοντας και το υπνοδωμάτιο που ήταν φουλ στολισμένο με αρκουδάκια, μπαλόνια και σοκολάτες.

Διαβάστε ακόμη: