Θυμηθείτε το όνομα του βρετανικού οίκου Half 11 και αφήστε στους ειδικούς να δώσουν μοναδικό στυλ στο αυτοκίνητό σας, που όμοιό του δεν θα βρείτε. Η εξατομίκευση στα καλύτερά της με την υπογραφή Half 11.

Τι είναι, λοιπόν, η εταιρία Half 11;

Half 11: Oίκος που ειδικεύεται στη δημιουργία κατά παραγγελία σχεδίων.

Για αγωνιστικές ομάδες αλλά και για ιδιώτες των οποίων τα αυτοκίνητα θέλουν να ξεχωρίζουν.

Αυτή την ιδέα του Πέτρου Κολόμβου την ξεκίνησε δουλεύοντας στο ειδικό τμήμα εξατομίκευσης της ΜcLaren, την MSO, όπου ιδιοκτήτες των πολύ ακριβών βρετανικών σπορ αυτοκινήτων ήθελαν να προσθέσουν την προσωπική τους πινελιά ώστε το αυτοκίνητό τους να ξεχωρίζει στους δρόμους, να είναι ιδιαίτερο και να μην το έχει άλλος. Αυτό, λοιπόν, ώθησε το Ελληνόπουλο με τους συνεργάτες του να δημιουργήσει τον οίκο Ηalf 11.

Η Half 11 ξέφυγε από το στενό κλοιό των πολύ, μα πολύ ακριβών αυτοκίνητων και είναι σε θέση να προσφέρει ιδέες και δημιουργίες σε κάθε αυτοκίνητο (ιστορικό, κλασικό, σύγχρονο) και μοτοσυκλέτα, ώστε και αυτό να αποκτήσει το στυλ που επιθυμεί ο ιδιοκτήτης του, ασχέτως τύπου, μάρκας, κινητήρα και ιπποδυνάμεων.

Αυτό «γεννάται» μέσα από μια σειρά εικόνων θεματικών περιεχομένων και σε δεύτερη φάση το λόγο έχουν οι 3 D τεχνολογίες και η εικονική πραγματικότητα που έχει γίνει μόδα.

Όμως, αυτό το οποίο μας δίνει η εικονική πραγματικότητα είναι το εξής: Μέσα από αυτό μπορεί να αξιολογηθεί το design να φανερωθούν τα λάθη και οι ατέλειες, οι οποίες μπορούν να διορθωθούν και το αποτέλεσμα να είναι εντελώς διαφορετικό, καθώς μια γραμμή μπορεί να φαντάζει διαφορετικά στο μάτι ενός εκάστου.

Half 11: Η επιλογή των χρωμάτων και των υλικών έχουν να κάνουν αποκλειστικά με το ύφος του κάθε καταναλωτή.

Βοηθός στην επιλογή είναι τα εξειδικευμένα στελέχη της Ηalf 11 με την τρομερή εμπειρία που διαθέτουν έχοντας περάσει πάρα πολλές ώρες όχι μπροστά από τις οθόνες, αλλά σε εργαστήρια κορυφαίων οίκων όπως Lotus, Ford, Porsche, Ferrari και McLaren που προαναφέραμε, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι το να συνεργάζεσαι με αυτά τα brands όταν η «δουλειά», το αποτέλεσμα δηλαδή, δεν είναι άριστο.

Η Half 11, εκτός από τον «καλλωπισμό» των διαμαντιών των δρόμων (Ferrari, Porsche κ.λ.π.) δημιουργεί και αγωνιστικά livery.

Την εμφάνιση δηλαδή των αγωνιστικών αυτοκινήτων, όπως το Toyota Starlet με το οποίο συμμετείχαν στο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις ο Θάνος Αθανάσουλας με τον Βασίλη Μπασιούκα, κάνοντας μάλιστα μια πολύ καλή εμφάνιση, πριν τους προδώσει ο επιλογέας αρχικά και στη συνέχεια το ακραξόνιο. Συμβαίνουν αυτά στους αγώνες.

Αυτό σημαίνει ότι η κάθε ομάδα, ο κάθε αγωνιζόμενος μπορεί να έχει το δικό του σχέδιο στο αγωνιστικό του αυτοκίνητο, στο κράνος, στη φόρμα, στην ένδυση της ομάδας, ασχέτως κατηγορίας και σιλουέτας.

Η Half 11 έχει έδρα το Λονδίνο, τη Μέκκα του αγωνιστικού και σπορ αυτοκινήτου, που αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για την Ηalf 11 στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού από πλευράς τεχνολογίας.

Το αυτοκίνητό σας μπορεί να γίνει πίνακας ζωγραφικής σε όποιο τοίχο του σπιτιού σας, ώστε να το ζείτε ακόμα και όταν δεν το οδηγείτε…

Και όλα αυτά από το studio Half 11 του Λονδίνου του αεικίνητου Πέτρου Κολόμβου.

Διαβάστε ακόμη: