Πρεμιέρα σαν να ήταν…. παραγγελιά για το The Voice, καθώς η τηλεθέαση στο ΣΚΑΪ χτύπησε «κόκκινο».

Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης, Σάκης Ρουβάς αλλά και το νέο πρόσωπο ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τα νέα ταλέντα της μουσικής κέρδισαν κατά κράτος τους τηλεθεατές, με αποτέλεσμα τα νούμερα στα υπόλοιπα κανάλια να είναι μονοψήφια.

Voice

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, το μουσικό τάλεντ σόου κατόρθωσε να σημειώσει μέσο όρο 26,8% στο δυναμικό κοινό και 30% στο γενικό σύνολο.

Σε τέταρτο, μάλιστα, έφτασε μέχρι το 33,5% στο δυναμικό κοινό και 37,9% στο γενικό σύνολο.

Μόνο ο Alpha κατάφερε στη ζώνη 21:00 – 22:00 να κρατήσει διψήφια ποσοστά.

The Voice: Η στιγμή που μπλόκαραν την Παπαρίζου και τους κυνήγησε με το τακούνι

Ο Ανδρέας Μηλιώτης από την Κύπρο τραγούδησε «Purple Rain» εμφανίστηκε στη σκηνή του The Voice και ξετρέλανε τους coaches τόσο που η Έλενα Παπαρίζου έβγαλε το… τακούνι και άρχισε να απειλεί τους υπόλοιπους που την είχαν μπλοκάρει.

Η τραγουδίστρια σηκώθηκε σε έξαλλη κατάσταση από την θέση της και προσπαθούσε να βρει τον υπαίτιο, βγάζοντας το τακούνι της για να τις «βρέξει» σε όποιον το έκανε. Ξαφνικά στάθηκε μπροστά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος τής είπε πως ακόμα δεν γνωρίζει καν πως γίνεται το μπλοκάρισμα.

The Voice: Με τρελό κέφι ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην πρεμιέρα

Μετά την αποχώρηση της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έκατσε στη θέση της. «Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ και ήρθα για να κερδίσω» δήλωσε ο τραγουδιστής στην αρχή του πρώτου επεισοδίου. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε αισθητή την παρουσία του, όταν ένας παίκτης τραγούδησε του «Μαζί σου» και ο Αργυρός πετάχτηκε από την καρέκλα του και άρχισε να χορεύει, πατώντας και το κουμπί.

 

Στη συνέχεια, η Φανή Μελεμενή από την Εύβοια επέλεξε το «Levitating», αποσπώντας μέτρια σχόλια για την ερμηνεία της. Ωστόσο, την ώρα που οι συνάδελφοι του Πάνου Μουζουράκη προσπαθούσαν να «κλέψουν» τη διαγωνιζόμενη εκείνος αποφάσισε να την… ξεματιάσει!