Το πρώτο trailer για τη νέα ταξιδιωτική εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη και του Γιώργου Μαυρίδη είναι γεγονός, με τον ΑΝΤ1 να κάνει πριν λίγη ώρα τα «αποκαλυπτήρια».

Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης, μετά και την αποκατάσταση των μεταξύ τους σχέσεων, συνεχίζουν τα ταξίδια που τους έκαναν ιδιαίτερα δημοφιλείς πριν μερικά χρόνια, μέσω της εκπομπής «World Party» του Alpha.

Στο πρώτο trailer για το νέο τους τηλεοπτικό εγχείρημα, οι δύο παρουσιαστές καταγράφονται να περπατούν στην έρημο, ενώ αποκαλύπτεται και ο τίτλος της νέας ταξιδιωτικής εκπομπής.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του ΑΝΤ1 στο Instagram οι δύο παρουσιαστές περπατούν στην έρημο, με τον Γιώργο Μαυρίδη να αναρωτιέται κάποια στιγμή «Ρε συ, σίγουρα πηγαίνουμε σωστά;», και τον Σάκη Τανιμανίδη να τον διαβεβαιώνει ότι «είναι όλα μελετημένα».

Το clip ολοκληρώνεται με την αποκάλυψη του τίτλου της εκπομπής, ο οποίος θα είναι «The Reunion – You Only Live Once» (σ.σ. Η επανένωση – Ζεις Μόνο Μία Φορά), κατά το προσφιλές στη νεολαία «μότο» των τελευταίων ετών, YOLO.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Την ανάρτηση του ΑΝΤ1, που θα φιλοξενήσει τη νέα εκπομπή, αναδημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και οι Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ώρες, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να εκφράζουν την ανυπομονησία τους να απολαύσουν τις περιπέτειες των δύο στη «μικρή οθόνη».

 

Διαβάστε ακόμη: