Το δεύτερο επεισόδιο του Idol με τη Λίλι Ρόουζ Ντεπ και τον Weeknd έχασε 100.000 θεατές, καθώς η σειρά, με πρωταγωνίστρια την κόρη του Τζόνι Ντεπ, απέσπασε αρνητικά σχόλια από την πρεμιέρα της στις Κάννες.

Μπορεί η πρεμιέρα να κατέκτησε τα βλέμματα 913.000 τηλεθεατών, ωστόσο το δεύτερο επεισόδιο σημείωσε σημαντική πτώση και 800.000 θεατές.

Η GQ αναφέρει ότι το νέο επεισόδιο περιλάμβανε τη «χειρότερη σκηνή σεξ στην Ιστορία», όπου η ηρωίδα (Ντεπ) αυτοϊκανοποιείται και αυτοτραυματίζεται, ενώ πενθεί τη νεκρή μητέρα της πριν γνωριστεί με τον χαρακτήρα του Weeknd. Δημοσίευμα της Daily Mail συνδέει τη μειωμένη θέαση του δεύτερου επεισοδίου με την εν λόγω σκηνή.

«Περήφανος» ο Τζόνι Ντεπ
Πηγή από το περιβάλλον του Τζόνι Ντεπ δήλωσε στη Daily Mail ότι ο ίδιος δεν έχει επηρεαστεί από τις κακές κριτικές και «πιστεύει ότι κάτι πρέπει να κάνει σωστά για να έχει κερδίσει τόση προσοχή».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Τζόνι Ντεπ λατρεύει το γεγονός ότι η Λίλι δημιουργεί τη δική της καριέρα και προκαλεί τον εαυτό της να αναλάβει ρόλους που την ενδιαφέρουν και τη δοκιμάζουν.

Διαβάστε περισσότερα