Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «The Greek Job», σε σκηνοθεσία του Άνθιμου Ανανιάδη, ο οποίος επίσης είναι και ο πρωταγωνιστής.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Γιάννης Γρηγοριάδης ή αλλιώς «Johnny Grik» είναι μια ιστορική περιπέτεια μυστηρίου.

Η παραγωγή επενδύει σε ένα φιλμ νουάρ δράσης πάνω στην σύγχρονη Ελλάδα.

Η ταινία πραγματεύεται τον αγώνα για την ελευθερία και την ανεξαρτησία, των απογόνων των ηρώων της επανάστασης του 1821, του Παπαφλέσσα (Άνθιμος Ανανιάδης), του Υψηλάντη (Costas Mandylor), και άλλων, στο σήμερα, στο 2021, που παλεύουν και αγωνίζονται και οι ίδιοι, ως άξιοι συνεχιστές των προγόνων τους, μέσα από τα άδυτα μιας αέναης συνομωσίας, για την διασφάλιση της εθνικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων, για ένα καλύτερο αύριο και ελευθερία για τα παιδιά μας, αποδεικνύοντας ότι οι Έλληνες δεν σταματούν να αγωνίζονται αλλά απλώς, τα εφόδια αλλάζουν.

Η ταινία είναι σε μουσική του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος ντύνει μουσικά με τη σύνθεση του, «Δρόμοι Παλιοί», την ταινία, σε μια σύγχρονη και εμπνευσμένη διασκευή.

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=vw47F-S_hjg&ab_channel=%CE%91%CE%91888

Το Cast της ταινίας πλαισιώνουν καταξιωμένοι, καθώς και πολλά υποσχόμενοι, ανερχόμενοι ηθοποιοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό που πλαισιώνουν τον πρωταγωνιστή Άνθιμο Ανανιάδη, μεταξύ των οποίων, ο Eric Roberts, o Costas Mandylor, Eric Simonini η Μαρία Κορινθίου, ο Βαγγελης Μουρίκης και άλλοι νέοι ηθοποιοί.

Η σκηνοθεσία είναι του Άνθιμου Ανανιάδη, διεύθυνση φωτογραφίας οι Πάνος Τσίγκας και Dragan Nikolic και associate producer είναι ο Ανδρέας Κοντογούρης.

Η ταινία είναι παραγωγής A.A PRODUCTIONS & πρόκειται να βγει στις αίθουσες των κινηματογράφων τον Δεκέμβριο του 2021.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το σετ της ταινίας «The Greek Job»:

Τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία μοιράστηκε ο Άνθιμος Ανανιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

The Greek Job: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη The Greek Job: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη The Greek Job: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη The Greek Job: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από την ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη