1. Λάβαμε στο Radar.gr ένα εξώδικο από τον πρώην μικροεφοπλιστή και νυν συνταξιούχο Καραγιώργη, περιφερειακό καναλάρχη και κουμπάρο του Ρώσου ολιγάρχη Μαλοφέγιεφ, τους οποίους FBI και Αμερικανικές αρχές, μέσω της εισαγγελίας του Μανχάταν κατηγορούν για δημιουργία δικτύου φιλορωσικής προπαγάνδας και στην Ελλάδα, διά του οποίου μας καλεί να ανακαλέσουμε πρόσφατο δημοσίευμα για διακίνηση εκτός των άλλων και ιρανικού πετρελαίου, καθώς και για την εκ νέου προσπάθεια που κατέβαλε μέσω «θεατρανθρώπου» να διεισδύσει σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς ενόψει της εισβολής Πούτιν στην Ουκρανία!

Στα πλαίσια της δεοντολογίας είναι προφανές πως το εξώδικο Καραγιώργη θα το δημοσιεύσουμε αυτούσιο για να αντιληφθεί και να δει με τα μάτια της η κοινή γνώμη ποια είναι η θέση του και οι απαντήσεις που δίνει όσον αφορά τις αιτιάσεις του σχετικού δημοσιεύματος.

Αντιλαμβάνεστε φαντάζομαι ότι δεν απαντάει σε τίποτα! Ούτε λέξη …

Βεβαίως, επειδή στις μέρες μας θέλει πολύ θράσος να στέλνεις εξώδικα όταν σε ψάχνει το FBI και όλος ο δυτικός κόσμος, (αλήθεια τι θα κάνει με τη συγκεκριμένη περίπτωση η κυβέρνηση; Θα αφήσει τους Καραγιώργηδες να αλωνίζουν;) να είναι βέβαιος ότι εφεξής θα ασχοληθούμε εμπεριστατωμένα και σε βάθος με όλες του τις δραστηριότητες και επαφές, σήμερα και στο παρελθόν!

Και προφανώς πρώτα από όλους θα ασχοληθούμε με τον «Χόχο», τον άντρα της Σελήνης, της κόρης του Γιάγκου Δράκου στη παλιά τηλεοπτική σειρά «Λάμψη»!

Τον «Θεατράνθρωπο» του …τραπεζίτη, τον αποκαλούμενο στην πιάτσα και «ακάλυπτο» λόγω πλήθους χρεών προς τράπεζες, δημόσιο και ακάλυπτες επιταγές προς τρίτους. Που παριστάνει τον …γαμπρό και ο οποίος αποφάσισε να παραστήσει και τον εκδότη, τον καναλάρχη και …απειλεί την πιάτσα ότι θα κάνει νέο «Μακελειό»!

Αφού θέλετε εξώδικα λοιπόν, αντί να μαζευτείτε και να μη σηκώνετε σκόνη, θα τα πούμε φίλε «Χόχο» με ονοματεπώνυμα…

 

2. Λάβαμε στην Axianews εξώδικο από τον «Βενεζουέλανο» ομογενή επιχειρηματία Δουζόγλου, για τα όσα γράψαμε σχετικά με την έρευνα που διεξάγει η Αρχή Ξεπλύματος Βρώμικου Χρήματος σε 5 χώρες του κόσμου!

Ασφαλώς και θα το δημοσιεύσουμε στην επόμενη έκδοση (της παραπάνω εβδομάδας γιατί έκλεισε η ύλη και δεν χωράει λόγω περιορισμένου χρόνου) αυτούσιο βάσει της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και το νόμο περί τύπου!

Θα θέλαμε ωστόσο να επισημάνουμε στον κ. Δουζόγλου και κάτι μικρολωποδύτες που τον περιτριγυρίζουν, να μην …ανησυχεί και ότι τις απαντήσεις που ψάχνει θα τις πάρει, είτε από τον κύριο Βουρλιώτη αυτοπροσώπως, είτε από τους ελεγκτές και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ανεξάρτητης Αρχής λίαν συντόμως!

Και επί τη ευκαιρία, αφού διαμαρτύρεται και λέει ότι δεν υπάρχει έλεγχος και όλα αυτά είναι … «αποκυήματα φαντασίας», γιατί δεν πάει μια βόλτα μέχρι την Αρχή για το Ξέπλυμα να ρωτήσει ο ίδιος προσωπικά:

Πρώτον, αν υπάρχει φάκελος και η κυρία Ζαίρη τον είχε στοιβάξει στο αρχείο, στα συρτάρια αραχνιασμένο και κλειδαμπαρωμένο επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ!

Δεύτερον, αν η υπόθεση ανασύρθηκε από το αρχείο;

Τρίτον, αν ο κύριος Βουρλιώτης υπέγραψε αιτήματα συνδρομής σε 5 ανεξάρτητες αρχές για παροχή στοιχείων!

Τέταρτον, αν εξετάζεται ή όχι η περίπτωση μεγάλου δανείου στις ΗΠΑ, που δόθηκε χωρίς εξασφαλίσεις!

Και να μάθει ο κ. Δουζόγλου, επειδή προφανώς η …νέα του αυλή δεν τον ενημέρωσε επαρκώς, αν «μασάμε» ή όχι από εξώδικα, αγωγές και πάσης φύσεως απειλές!

Αυτά προς το παρόν! Συνεχίζεται …