Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν ο Πάνος Δημάκης, το «Γεράκι» του «The Chase».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Πάνος Δημάκης μίλησε και για τα λεφτά που έχει κερδίσει από την συμμετοχή του σε τηλεπαιχνίδια, καθώς και για το πώς τα έχει αξιοποιήσει.

«Έχω κερδίσει γύρω στα 190.000 ευρώ σε τηλεπαιχνίδια. Τα πιο πολλά έχουν πάει στο σπίτι μου, στο σπίτι που ζω και κάποια έχουν γίνει ταξίδια, βόλτες, ”φάγαμε” και μερικά», εξήγησε.

The Chase: «Δεν ξέρω όλες τις ερωτήσεις» λέει το «Γεράκι»

Στη συνέχεια είπε: «Το λάθος είναι ανθρώπινο, δεν γίνεται να τα ξέρω όλα, δεν ξέρω όλες τις ερωτήσεις. Καμία φορά είναι εντελώς τύχη, το λέω. Δεν πειράζει, άμα κάνω λάθος σημαίνει ότι θα κερδίσουν οι παίκτες.

Εγώ έχω περάσει από αυτό το μετερίζι, ξέρω η καρδούλα τους πώς χτυπάει. Δεν τους βλέπω αφ’ υψηλού και λέω «Θα σε φάω και εσένα». Αν με νικήσουν καλώς θα γίνει και πραγματικά να είναι καλά και πάντα κατεβαίνω κάτω, τους συγχαίρω χάσουν κερδίσουν».

«Δεν είμαι καλός σίγουρα στους ποδοσφαιριστές. Αγαπώ πάρα πολύ την ιστορία, την μυθολογία, την γλώσσα, την γεωγραφία και όλες τις τέχνες. Αυτοί είναι οι πέντε καλοί μου τομείς. Στο κους κους κάποτε ήμουν καλύτερος.

Γιατί όταν ήμουν πιο μικρός, που είχα πολύ λιγότερες δουλειές, καθόμουν και την ώρα που έτρωγα έβλεπα μεσημεριανά. Ήξερα τα πάντα τότε, τώρα δεν τα βλέπω πολύ οπότε έχω χάσει κάποια επεισόδια. Αλλά μία γενική ιδέα την έχω», πρόσθεσε.

The Chase: Ποιο είναι το «Γεράκι»

Ο Πάνος Δημάκης ή αλλιώς «Το Γεράκι», ένας από τους τέσσερις Chasers του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού γνώσεων του MEGA «The Chase» που παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου, έχει μιλήσει και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», αποκαλύπτοντας στοιχεία για τον ίδιο που θα μας βοηθήσουν να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Όπως ανέφερε, έχει γράψει και εκδώσει τρία βιβλία (δύο λεξικά και ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινή ιστορία, τις «Δεκαεπτά Κλωστές», το οποίο ετοιμάζει η Μιρέλλα Παπαοικονόμου για σενάριο). Μιλάει πολλές γλώσσες, ενώ στην εφηβεία ξεκίνησε μία δική του γλώσσα, την οποία μιλά μόνο ο ίδιος, και ακόμα την εξελίσσει.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο «The Chase», ο Πάνος Δημάκης έχει αναφέρει ότι υπήρξε στο παρελθόν παίκτης τηλεπαιχνιδιών, συμπληρώνοντας ότι ως Chaser προσπαθεί να εξελίξει κάποιους τομείς στους οποίους δεν είναι τόσο καλός, κρατώντας σημειώσεις.

Μεγάλωσε στο Άστρος Κυνουρίας του νομού Αρκαδίας και τα τελευταία 25 χρόνια ζει στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει Αγγλική Φιλολογία και είναι μεταφραστής λογοτεχνικών και οικονομικών κειμένων.

Επίσης, είναι επιμελητής σε εκδοτικό οίκο. Του αρέσει η γυμναστική και τα ταξίδια, και λατρεύει τη μουσική. Παίζει αρμόνιο και αλτικόρνο, ενώ παλιότερα ήταν μέλος της Φιλαρμονικής του Άστρους.

Διαβάστε ακόμη: