Ο μεγάλος τελικός του δεύτερου κύκλου του «The Bachelor» προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον Alpha, με την Αθηνά New York να αναδεικνύεται μεγάλη νικήτρια.

Το ταξίδι της αγάπης ολοκληρώθηκε στη Σαντορίνη, όπου ο Αλέξης Παππάς συνάντησε τις δύο φιναλίστ, την Αθηνά “New York” και την Άννα Ζένιου, και τελικά επέλεξε την πρώτη για σύντροφό της ζωής του, προσφέροντάς της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο.

The Bachelor: Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς New York μετά τη νίκη της

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του «The Bachelor» η 27χρονη Ελληνομερικανίδα επέστρεψε στο Instagram και έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από τη νίκη της.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως η Αθηνά New York δεν έκανε καμία αναφορά στον αγαπημένο της Αλέξη Παππά και αποκάλυψε πως επιστρέφει στην Αμερική.

«Σας κρατούσα ένα μυστικό. Τους τελευταίους 6 μήνες δεν έχω τηλέφωνο…Γύριζα μια τηλεοπτική εκπομπή στην Ελλάδα. Επιστρέφω τώρα και θα συνεχίσω να σας παρακινώ όλους να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και να σας υποστηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ! Προς όλους τους νέους θαυμαστές μου: Σας ευχαριστώ πολύ που με παρακολουθήσατε και με στηρίξατε σε αυτό το ταξίδι! Είμαι για πάντα ευγνώμων για όλους σας. Είμαι ενθουσιασμένη που διαβάζω τα μηνύματά σας και ανυπομονώ να μιλήσω μαζί σας!! Σας αγαπώ όλους!!!!! Σ’ αγαπώ πολύ πολύ!!!!!» έγραψε η Αθηνά New York στο Instagram.

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς New York μετά τη νίκη της στο «The Bachelor»: