Ο βουλευτής της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης, άσκησε δριμύτατη κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω της παρουσίας του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατιωτικό άγημα που συμμετείχε στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Θήβα.

Ο κ. Πλεύρης, μιλώντας στο Action24, είπε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Κασσελάκης που σε όλη του τη θητεία δεν θα κάνει μια σκοπιά, δεν θα κάνει ένα περίπολο, δεν θα κάνει μια άσκηση, κρίθηκε ικανός για να εκπροσωπήσει με άγημα στην παρέλαση».

«Με άγημα στην παρέλαση εκπροσωπούν οι καλύτεροι, αυτοί που έχουν συμμετάσχει σε μια σειρά από πράξεις. Εγώ το θεωρώ προκλητικό. Πείτε με κολλημένο, κάποιοι άλλοι μπορεί να θεωρούν “ναι τον φέραμε για 20 ημέρες να τον βάζαμε μήπως να κρατάει και τη σημαία”», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Ακόμη, ο κ. Πλεύρης σημείωσε: «Υπηρεσιακά γενικώς πρέπει να το δούμε αλλά δεν αφορά μόνο τον κ. Κασσελάκη, αλλά όλους του νεοσύλλεκτους πώς άνθρωποι που δεν έχουν ορκιστεί και δεν μπορούν να φέρουν όπλο, παρελαύνουν με όπλο. Αυτό δεν ξέρω πώς γίνεται. Πριν 20 χρόνια πήγα στρατό, από όσο θυμάμαι έπρεπε στις 20 μέρες να ορκιστείς και να πάρεις όπλο. Ο κ. Κασσελάκης αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει μόνο υπηρεσίες θαλαμοφύλακα, μαγειρία και τουαλέτες».

Διαβάστε ακόμη: